|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Aco Pejovic-opusteno (Gm)
Gm-----------F------------D-- Znam da se ne miris sa tim Gm--------Cm---F----Gm--- I da zelis da je ostavim Cm----------------------- Nije lako godine su to F---------------Gm----- Predugo smo zajedno Cm------------------------------ Treba mi jos malo vremena F--------------Es-F-Gm- Sto se ljutis medena Ref. Gm-------Cm---------As--------- Ma samo opusteno, opusteno B-----------Gm------------ Bice tvoje sto je njeno Cm-----------As------- Spakovat cu zivot ceo B------------B-H U dva kofe r a Cm----------As-------- Opusteno, opusteno B-----------Gm----------- Bice tvoje sto je njeno As----------B------------Cm- Daj mi jos malo vremena 2X Gm-----------F---------------D- Dugo zelim da joj kazem sve Gm-----------Cm---F----Gm-- Pa da samo ledja okrenem Cm----------------------- Nije lako godine su to F---------------Gm----- Predugo smo zajedno Cm------------------------------ Treba mi jos malo vremena F--------------Es-F-Gm- Sto se ljutis medena
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od neconix (23.11.2010 u 22:04 sati) |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Simke, za koristan post: | fanjuve28 (04.07.2016) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|