|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.08.2008
Downloads: 408
Uploads: 39
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
D-LITE
moje misljenje je da su naj kvalitetnijeg zvuka,u sebi imaju srednjotonce,sto uvek fali po malo u svirci,i sem toga sa takve 4 kutije pokrijes klasicnu svadbu a da pritom bude taman glasno da ne smeta gostima,jer ja sam nosio xa2 gosti su kukali,od kako sam probao d-lite ne menam ih za tezge... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
imam zx5 i kutije su meni odlicne,temu sam postavio jer sam mislio da ce neko znat odgovorit,pitanje je bilo koja kutija moze izbacit vise basa,sa extra jakim pojacalom,odgovor niko nije napisao,pretpostavljam da niko ne zna
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | iosman (24.11.2010) |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro je kad ti znas druze!Jesam li ti napisao da D-lite radi duplo bolje i znaci ima i bolji bas i cistiji bas i izrazeniji!Hoces da ti kazem zasto?Zato sto ima srednjetonac i otvara se prostor basu samo za basove,srednji na srednjake a visoki na visokotonce!Razdvojen je zvuk i to je najbitnija stvka u svemu!To sto si ti zadovoljan sa Zx5 to je tvoja stvar ali razlike u tim kutijama su velike i ko nije radio na obe kutije ne moze da zna!5-6 godina sam radio na Zx5 pa sam presao na D-lite i merodavan sam da dam ovokav komentar posto nista ne znam po tvojoj oceni!!!Tema ide u lock . . .
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|