|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.11.2008
Mjesto: BiH
Downloads: 3768
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa80
Interesi: muzika i slicno
![]() |
![]()
I ja vec dugo pokusavam to isto da uradim,imam korg pa80 i ne mogu nikako da mijenjam boje na vsampleru preko klavijature,citao sam mnogo ovdje na forumu,al nisam uspio.Svaka pomoc mi je dobrodosla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Mjesto: Nis - Srbija
Downloads: 772
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 29 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland Exr - 5s; ASUS K50AF
Interesi: Muzika; Shotokan
![]() |
![]()
OPTIONS/MIDI/PREFERENCES/CONTROLLER MAP:
CONTROLLER | MAPPED TO CONTROLLER | ASSIGNED TO CO...| bank select coarse (crtl#0)| balance coarse (ctrl#8)| NRPN#3204(Active| program) bank select fine(ctrl#32) | breath controller...(#2) | NOT ASSIGNED| effect 1 effect send(#93)| bank select coarse(#0) | NOT ASSIGNED| probajte radi sigurno pozz |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sell za ovaj koristan post: | kosmajac1 (21.12.2011) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da li jemoguce, da kada kucam broj 001 u klavijaturi, da mi to bude sempl pod brojem jedan recimo u prvoj banci, pa kad kucam 002, da to bude isto u prvoj banci, ali sempl pod projem 2. Da li mogu da zadam takve karaktere semplovima, i da tako biram, kada izaberem boju, pa desni klik, i izaberem instrument options, zatim izaberem karticu description, na dnu ima "Sopran-har..sf2 Bank#1 Prg#1", ovo sam ja uneo ovaj parametar, a inace je ova boja bila, ali je na kraju pisalo Prg#50. Medjutim prvoj boji, tj. ovo harmonici sam dodao broj jedan, drugoj, broj 2, trecoj 3, itd ... Ali ne reaguje, kad otkucam 001 u klavijaturi izabere sopr. Harmoniku, ali je isto izabere i kad kucam 002, 003...A kad kucam vecinu brojeva, ne izabere nijedan instrument, ako ukucam recimo 016, ne izabere nista, i u vSampleru, na 4 kanalu, pise samo "instrument", nije izabran nijedan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Mjesto: Nis - Srbija
Downloads: 772
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 29 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland Exr - 5s; ASUS K50AF
Interesi: Muzika; Shotokan
![]() |
![]()
mislim da ne moze da se namesti da ako ukucas 028 da bude sempl br. 28 u banci... probao sam da preko portamenta namestim da menjam boje i moze, kad namestim da je portamento na 101, automatski se menja i sempl u banci na broj 101, ali nije to resenje, bolje je ovako preko brojki... to sto ti pise na kanalu 4 samo Instrument i nema niceg, znaci da kad si ukucao 016 na klavijaturi to ti je program br. 6 na vSampler-u i sigurno ti je to mesto prazno, nisi stavio boju... zapisao sam celu semu kako ide, pa videcu da je otkucam ili skeniram, bas je velika pa cu poslati...
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2011
Downloads: 197
Uploads: 10
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2010
Mjesto: Nis
Downloads: 0
Uploads: 15
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
i ja sam imao isti problem.. moras prvo na klavijaturi da nadjes opciju "midi" - imas opcije "STL", "KBD" i "ALL" izaberes "KBD"..
drugi korak: na svim kanalima stavis one katancice osim na kanalu 4 nadam se da je od pomoci pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|