|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
@spasoje88
to sto ti trazis je donekle nemoguce,jer su ukusi razlici.Na pr:...ja vise volim kad je sempl tvrdji i snimljen sa trzalicom,i on mi zvuci mnogo mocno u live svirci za dvojke,za rock imam druge bass gitare u zavisnosti od te pesme ili instrumentala..ove moje farbe se recimo tebi mozda ne bi svidele!Nego ipak ti idi u download sekciju,poskidaj bass gitare koje nadjes,formatiraj karticu,ubaci sve semplove,i videces onda sta ti najbolje odgovara,jer ti je to najbrzi nacin da saznas i nadjes to sto trazis!
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2008
Downloads: 1922
Uploads: 1
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ovde gore na snimku je u pitanju neki finger bass,to je ono sto odgovora tvom ukusu.Probaj sa ovim basovima sa download centra,pa vidi da li ti odgovaraju- http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=8830 .Nadam se da sam bio od pomoci.Pozdrav
Promijenjeno od Ace (25.10.2010 u 00:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.03.2005
Downloads: 237
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Triton Le, Fantom G6, PA 80
![]() |
![]()
Imam i ja jedan solidan P.Bass.. imam ga odavde, ali sam ga jos kroz amplitube 3 projurio..zvuci bas dobro... stavicu ga veceras u download sekciju (ako znam kako to ide
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
E kolege, nasao sam jedan opasan sempl basa bas ovde na sajtu! Zove se "Karadzovpicked bass"! Jel mi moze neko reci kako zvuci u svirci?! Ako ga neko uopste i koristi...
A da...Ima i jednu manu.... Zauzima celih 9Mb! A to je za mog Le-a malo mnogo! Moram dosta toga izbaciti! I ja jedino sto znam je da koristim Awave! A ovde kolega pominje amplitube 3... Ne bih znao o cemu se radi?!
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Pazi,to "opasan" je relativna stvar...u kompu mozda zvuci dobro,a kad ga ubacis u synth i probas u svirci, on ocaj- ili obrnuto... Ima milion faktora - prvi je ukus ,drugi sredjivanje sempla u klavijaturi,efektiranje-ili ne efektiranje ako bass ide suv iz synth-a u mixer itd... To sto je 9mb verovatno lako moze da padne na 3-4mb,mozda i manje kad se skrati sempl u Awave
![]()
https://soundcloud.com/vexmunja Promijenjeno od Vex (25.10.2010 u 18:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.03.2005
Downloads: 237
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu