|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
kolega nesto sam napravio.harmonika radi perfektno.uradio sam kako si napisao,znaci na svaki sempl sam stavio org key koji mu pise i WRITE u klavijaturu.e posle sam ih markirao i uradio multisempl.onda sam otiso na patch pa WG i na Wave Group stavio MSAM,pa na Wave Bank USER,i dole stavio 1 i harmonika je tu i RADI.ali nisam radio razvlacenje tona,dali je moguce da je to odradio sam XA,ili ima veze sa samplom posto je konvertovan sa Tritona TR,ili sam nesto lose odradio?posto sam radio i kako ste mi vi napisali i malo uz pomoc manual-a.posle sam savirao sve samplove, i na MENU stavio LOAD USER SAMPLES - ON.Ugasio-upalio i harmonika je tu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
ma neznam kako da vam zahvalim....ali stvarno....jos kad bi znao kako se loaduju samplovi sa kartice?dali i oni spadaju pod LOAD USER SAMPLES?i kad hocu da saviram sve(patch,performance,samplove ,,,) dali se to radi na Backup-u?Ili ima negde opcija kao SAVE SET?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
nacu cu.jos jednom vam hvala.cim udem u stos skroz napisacu ceo postupak u vei samplova na Fantomu Xa.A u vezi ovog niki sem vas mi nije nista napisao.HVALA
Dodato: imam jos jedno pitanje.Naprimer kad gasim fantoma poslednji patch ostavim user 001 ili bilo koji nema veze,ali kad ga upalim uvek je user049.trazio sam i u manualu a nikako da nadjem nekiu opciju da mi ostane poslednji zvuk koji sam koristio pred gasenje.ili dali moze da se promeni da bude neki drugi nakon paljenja klavijature. Promijenjeno od MikiB (26.10.2010 u 11:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
evo napr,ocu da stavim dx gajdu u Xa,ali ima samo 1 sempl C4,kako sad da to razvucem po celoj klavijaturi?postupak ubacivanja i edit sempla znam,samo me muci kako da "Razvucem" ovakve boje koje imaju samo 1 sempl u multisempl.hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kad je u pitanju jedan ton ne moraš da praviš multisempl...u Patchu pod Wave odrediš da ti ton bude iz SAMP banke,odabereš taj jedan ton i to je sve...radiće svuda gde si to patchom odredio.U slučaju da u levoj ruci stavljaš neku drugu boju BASS ili slično to svakako sredjuješ u Patchu,i ovde je ista stvar
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | MikiB (21.11.2010) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|