|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Nino-obrisi se suzo sama(Gm)®
Gm------------------------- Kako dosla tako prosla Gm--------------------- desila se ko da nije B--------------F7-------Gm-F(bass F,A,C,Dis) jedna ljubav dobrodoslaaaa[2X] Es----------A7--------D- u zaborav sad se krije Ref. B----------F-----F7-B Obrisi se suzo sama B-------------F--F7-B da te vetar ne razlije Cm--------------------- obrisi se suzo sama Es---------------A7------D- dok nas neko video nije ------------------------------------------- Nino-Ne brini se(Hm)® Hm----------G----A------Hm-A- Ne brini se jos u meni goris Hm--------G-------A------Hm-- cuvacu te nemoj da se bojis[2x] Ref. Hm-Em--Hm------------ I---dusu nek mi uzmu Hm-Em---D-Em- I to malo srece Hm-Em---Hm----------- Ali--tebe iz mog srca[2x] Hm---------G-A-Hm Niko uzet n e c e ------------------------------------------- Dodato: ------------------------------ Nino-Ne da suza(Am) Am------------------------ Da je samo bol u dusi Am-----------G---- lako bih preboleo G---------------------- ali ceo svet se rusi Am-----------F-G-Am koliko sam v o l e o Ref Am------------------Dm- Ne da suza da se moli Am------------------Dm- ne da dusa da se slomi G-------------------------- ne dam srcu da te voli G---------------------------- ne dam rana da me boli C-----F-------G-Am- rana da me b o l i [2x]
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (08.11.2010 u 13:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | SinisaT#2 (08.11.2010) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|