|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.01.2009
Mjesto: BIH
Downloads: 322
Uploads: 0
Rekao HVALA: 54
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800
![]() |
Ja bih se slozio sa kolegom bokivelki u potpunosti i nije to samo slucaj u Srbiji vec i kod nas u BiH , u mene je masina jos bila pod garancijom kada mi se desio kvar kao prvo treba navest da iznos od 2000 Eura nije ni malo sitan i pritom vam ode sprava kao prvo se razocarate jos kada dodete kod prodavaoca drzi vam predavanje te treba pazit ovo treba pazit ono struja losa itd ja se samo pitam sto me nije upozorio pri kupovini jer sam medu prvim u svom mjestu uzeo masinu vec me je noso po radnji
eh sad dali je to slucaj do tih serija jer sam ja zahvatio valjda ove neke prve serije dok kod mog priatelja koji je kasnije kupio nije bilo problema , medutim treba mozda vodit racuna da se klavijatrua ne predtrpava .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.01.2009
Mjesto: BIH
Downloads: 322
Uploads: 0
Rekao HVALA: 54
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800
![]() |
Care ipak pored svega toga ipak je nebi zamjenio ni za koju drugu sada me sluzi bez problema a o njenim karakteristikama i da nepisemo , ti ipak odlucujes u konacnici , a sto se tice toga iznosa nebri reko da sada toliki ipak sam ja svoju uzeo podavno
|
|
|
|
|
#3 |
|
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
Kupi je kod nas, sta ako ti nesto rikne pod garancijom, treba da je nosis u Austriju...
![]() Pa800 imam vec skoro 4 godine, radi bez ikakvih problema, da treba ponovo da kupujem opet bih kupio pa800...
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
|
Hm,ti treba da razmislis i odlucis.Nekim kolegama PA800 radi bezprjekorno i oni su zadovoljni,dok neki ga ne vole vidjeti ni na slici zbog iskustva koje su dozivjeli kvarom ram memorije i ploce koja nije niti malo jeftina.Cinjenica je i statistika da pa800 ima mnoooogo kvarova po tom pitanju i ja bih ga koristio samo u periodu garancije.Niti dana vise!E sad o poredjenju pa1x i pa 800 ne bih trosio rijeci,pisano je o tome mnogo a prednost pa800 je samo u vise ram memorije i nista vise (i to kakve).O kvalitetu izrade,dirkama,soundu,prekidacima,oklopu isto ne bih pravio poredjenje,besmisleno je.A to sto ti je neko rekao da pa1x ima tvrdu dirku nije tacno,ima je pa1x pro.Uostalom,strpi se,ako imas priliku probaj obe klavijature,donesi sam zakljucak i tek onda izvadi pare.Sretno!
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio gagy za ovaj koristan post: | Mile011 (12.11.2010) |
|
|
#5 |
|
Početnik forumacije!
|
Hvala prijatelju, takav odgovor sam ceka. Uspeo sam da odlucim
Sad samo jos da sacekam isplatu i uzimam pa1x Pozdrav!
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|