|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Pakovanje Koferi, navlake, futrole... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
jest da je orginalna torba tanka, ali evo neku večer mi je spider u orginalnoj torbi dobro tresnuo od pod, nije nikakav treg osstao na njemu.
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Jos je nisam kupio,bitno mi je da li je org.torba knap i da li postoji mogucnost ostecenja prilikom vadjenja i stavljanja stalka !?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
E vidi sad kolega ako ti je tresnuo od pod ja ti ne preporucujem ,da stavljas sintove na njeg neg ga prvo rastavi i pogledaj da nije negdje dobio crtu,pukotinu,,na nogama,meni je pukla noga i to nakon tjedan dana od udarca al,udarac je bio toliko neprimjetno mali,da je samo napukla...spajder ne trpi ni naj manji udarac...za njeg treba kofer vjerute mi,,
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
provjerio sam ga cijelog, nema nikakvih nuspojava. ali evo kad je rječ već o torbi, kažeš da je potreban kofer, ne znam zašto, neću ga vozit na traktoru. svaki put npr znam di mi dođe koja stvar kad prevozim opremu, i syderu uvjek ostavim mjesto da nemože da šetat, ni da ga ništa ne lupi, i nema problema. tako može 100 godina. a ako ćemo ga bacat svugdje po kombiju i tovarit ostalu opremu, vjeruj mi ni drveni kofer mu neće bit dovoljan.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|