|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Preksinoc u kafani cujem od tipa da je danas gost na nekoj svadbi i da ja tu svadbu sviram, kaze "vidimo se u nedelju", a ja nemam pojma o tome. Jurio mladence da ih pitam sta se desava, ko im svira, da nije neki nesporazum. Oni kazu da su telefonom ugovorili muziku i da nemaju pojma ko im svira, mozda sam i ja ali oni to ne mogu da znaju. Kaze mladozenja "ako nisam sa tobom pricao, onda ti ne sviras". Razmisljam da kasnije veceras odem do restorana da vidim bas ko im svira.
Plasim se samo da ne vidim sebe tamo da sviram, ne bih znao lepo sta da mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Au, odes tamo i zastanes sebe kako sviras, kao u zoni sumraka jbt...
![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.10.2008
Mjesto: Mostar
Downloads: 150
Uploads: 10
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s710 Casio VZ1 Casio CTK731
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Prije dva mjeseca pogodim jednu svadbu.kontam evo...ova nasa dijaspora same svabe,jbt,svjet zeljan muzike...ALI
1.PRVA GRESKA : Dodjem,lijepo bacim jedno uzicko kolce za pocetak...DVOJE LJUDI IGRA...(pomislim jel tako lose sviram,ili nesto nije u redu??) 2. Pocnem sa repertoarom (prvo one udarne,tradicionalne,trepetiljka,danas majko zenis svoga sina,itd)...NIKO NE PJEVA! SJEDE I PRICAJU O POLITICI-PREDIZBORNA ATMOSFERA 3. PRILAZI MI NEKI LIK I NARUCIVA MI PJESMU ZMIJA I ZABA....(e tu je vec bilo sve jasno)...dalje da ne pricam,odradio sam posao,cim prije pokupio kes i otisao 4. Zadnje...PROSLE SEDMICE MI TAJ ISTI MLADOZENJA POSLAO CD,KAZE GOSTI SU BILI PREZADOVOLJNI SA SVIM,BILO IM JE EKSTRA,MUZIKA FINA,ITD 7 DANA VEC RAZMISLJAM O TOME,NEMOGU DA SKONTAM STA SE TAD DESAVALO E STA DA KAZEM????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam koliko dugo sviras po svatovima, ja sviram nekih godinu dana, znaci prakticno nista u odnosu na iskusnije kolege. Ono sto sam naucio u tih godinu dana je NE SEKIRATI SE NA GLUPOSTI
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.10.2008
Mjesto: Mostar
Downloads: 150
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s710 Casio VZ1 Casio CTK731
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ama ne ide u glavu nikako,znas kakav je osjecaj...ono covjek pomisli,pa jbt koda sam na groblje dosao...i na kraju sve ok.Al to je najkomicnija scena kad je on rekao da je sve bilo extra.Pregledao sam cd jedno 50 puta i jos mi je nejasan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Sad kad ti spomenu groblje,da se pohvalim da sam 2 puta svirao na groblju (osvestenje nekog temelja),i bilo je skroz dobro.A desilo se i meni da dodjem negdje gdje je sve organizovano besprekorno, ali gosti ko ustovljeni.Neznam kako je kod vas,ali obicno su najgluplje svirke gdje se puno unapred sve sprema,picani....A nekidan sam svirao i u zoo vrtu u Banja Luci i bilo extra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|