|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Hvala Pedja!
1. Da,postoji 5 mesta od kojih svako ima po jednu varijaciju (znaci ukupno 10) 2. Meni ne zvuci nista posebno,verovatno zato sto ni ne koristim tu opciju u svirci..(ali kad stavis oktavu to zvuci super) 3. Ima 3 vrste reverba:studio,room i hall..iskreno ne dopada mi se ni jedan,mozda jedino ovaj studio,ali...nije to to 4. Pitc corection zaista ispravlja falseve,ali mi se ne dopada to sto kad ga odvrnes do kraja glas se duplira (kao kad namestis 'double' opciju).Od tih 'dodataka' ubedljivo mi se najvise dopada compressor,neces verovati kako konkretizuje glas! 5. Nabavio sam ga preko rodbine u Nemackoj,u Srbiji ga nema nigde,a trazim ga od avgusta meseca!Uvek ista prica-stici ce,u putu je..cena u Nemackoj je 300 evra i ima ga na svakom koraku! Promijenjeno od dekiciric (16.11.2010 u 09:57 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dekiciric za ovaj koristan post: | pedjajazz (16.11.2010) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Deki na odgovorima, sad definitivno bez razmisljanja kupujem tu spravicu.
Sve najbolje i postavi neke snimke, kada budes mogao. Usput imas li namenski ritam zaa pesmu A tebe nema od Zorice za Korga Pa80? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
![]() |
![]()
Imam ritam,daj mi e-mail adresu i saljem.Pozz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala druze, pozdrav
******************************** |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.12.2008
Downloads: 262
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Sad sam nasao temu i prikljucujem se sa jednim pitanjem na samom kraju:
sviram klavijaturu u bendu i radim bas/ritam (znaci imamo ostatak, bubanj, harmoniku). Midi NE koristim (Boze sacuvaj da bi ikad i htio) pa me zanima da li samim sviranjem kontre na klavijaturi tj. kontra akorda kao gitare VL3D moze prepoznati ili to mora biti MIDI signal da mu "kaze" kad koji akord mjenja i po tom odredjuje tercu. Istim tim pitanjem, nadovezuje se i drugo, koji "mode" a i ulaz bi se koristio onda AKO on moze prepoznati akord kao da signal dolazi iz gitare (a isao bi naravno iz moje klavijature ![]() Zanima me ova sprava zbog zenskih pratecih, ima vise mogucnosti nego performer koji trenutno imam i moze obaviti ono osnovno, ali kompresor, pitch korektor itd ...te sitnice me isto privlace. Nadam se da nisam previse ovo zakomplikovao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Pozdrav!
VL3D ima tu opciju koju pominjes,ali na tvoju zalost moraces da koristis MIDI ![]() Znaci mode je 'Notes',ulaz je MIDI,naravno i na vokalistu moras ukljuciti MIDI da bi aktivirao ovaj mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Druze Deki, mislim da ovoga puta gresis, Vocalist VL3d se upravo i izdvaja od ostalih vocalista kako digitekovih tako i od TC heliksonovih (mislim na vokodere do 400 Eura),
po tome sto ima 3 mogucnosti 1. midi za klavijaturiste, 2. guitar in ulaz za gitariste, i bas kontrase i sve druge akordske instrumente 3. a cappela mode za pratece vokale po lestvicama voicelive 2 i voicelive 3 ima samo prvi mod, voicelive 4 drugu i trecu mogucnost, dok Vl3d sve tri naravno a to je i skracenica nazive voicelive 3 division,... Ovo je najmladji vokoder, najprakticniji, jedino sto je za ruku, sa noznim kontrolorom ne mozes mnogo sta uciniti, osim da ukljucujes i iskljucujes efekat,.... Ko na njemu uz kompresor, pitch korektor, warmth za toplinu i noise za feedback ne podesi glas, uz digitekov hall i plus 5 memo seta sa po dve particije a i b, ne namesti glas taj nije za ovaj posao,... Ja sam ga porucio iz Bratislave,...jer kod ga nece biti pre 8 marta,..stize mi sledece nedelje, a iskustvo sam pokupio licno isprobavsi kod kolege,.. koji je kupio u bosni,... Najbitnija stvar za sve, je da ne nasedaju na oglase o zastarelim performerima sa starim vocal procesorom , i da ne nasedaju na price o kupovini Voicelive 2, 3, 4 jer imaju manje mogucnosti, a i isto kosta,.osim ako si gitarista, onda 3 i moze zbog jednostavnosti i delay, 2 je bezveze, osnovni model,.., 3 trojka je cak jednostavnija i prakticnija od 4 koja vise kosta,..... Kad mi stigne, nasnimicu jednog olivera, jedng sabana, georgijeva, harisa, malo ciganije i vlasije, i od svega po malo da cujete i kraj price,.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|