|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolega jcaci36 procitajte pravilnik sajta gde ce te naci odgovor na vasa pitanja:
http://www.yu-midi.org/forum/faq.php...nload_problems Obratite paznju na tacku 7 pravilnika! Inace pitanja koja je postavio kolega su sasvim relevantna! Sredinom 8 meseca PRX600 serija nije jos bila stigla kod nas(EUR) a to sto kutija radi na "Unity Power Supply" sistemu nije svakome poznato. Pozdrav
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
@Vule
"Opet kazem, nije to adekvatno uporedjenje."
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja znam da je to tako,zato nemojmo davati pausalne ocene i neproverene informacije. Tema nije ART 325 tako da ne bi nastavljao dalje. hvala
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Ja sam zamolio kolegu Beethovena da mi pomogne svojim dosadasnjim iskustvima u odluci u vezi kupovine ovih zvucnika, svakako smo poredili zvucne kutije sa zvucnim kutijama tako da tema sigurno nije promasena.
Kolega kakva su vasa iskustva vezna za Prx615_? Svakako bi mi i vase iskustvo dosta pomoglo u odluci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja nemam iskustva sa tim modelom zvucnika i ne bi komentarisao...nema svrhe davati ocene necemu sto se dobro ne isproba i proveri
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Slazem se ovo je novi model tako da ce tek moci da se razgovara o pouzdanosti.Za sada je dobro dosla svaka informacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Meni su kutije odlicne, ne mogu im naci ni jednu zamerku. Zvuk je odlican, snage ima kolko oces, sve izlazi kao ti volja, tacan precizan bass, na svim snagama rade odlicno tj. skoro isto (kad im se da malo vise signala, rade bolje, sto je normalno). Pojacala se tako reci ne greju, vrlo malo se oseti pozadi da su hladnjaci topli...
Kutije su bombona, ja sam obrnuo net uzduz i popreko, sve zivo pregledao i PRX 615M je odneo pobedu. Svim ostalima je po nesto falilo (na papiru). Ove kutije su imale sve sto meni treba, probao sam ih, ustanovio da su im i snaga i zvuk perverzija i tu je kraj. Neces se pokajati ako ih uzmes a moja ti je preporuka da ih prvo probas (ako je to moguce). Pozzz
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|