Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Tehnike i teorija

Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 20.11.2010, 18:21   #1
MT775
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
MT775 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln prvao na misljenje

svako ima pravo da iznese svoje misljenje o muzici ali bez vredjanja kolaga muzika je svestrana i moze kao i slika ili politika ili knjiga da se razume na vise nacina moje misljenje je da treba imati fantaziju i pesme svirati na svoj nacin da bih se razlikovalo od ostalih kosmajac mozda jeste umetnik i odlicno radi ali ja na ovom snimku ne vidim ni pevackog niti muzickog kvaliteta kao prvo bezi iz ritma u pevanju ,,nabacao je nepotrbnih obrta koji nisu ulepsali pesmu nego je oskrnavili nacin izvodjenja vbracije glasa pa cak i pogadjanja intonacije nemaju veze sa pesmom naka me neko od skolovanih muzicara slobodno kritikuje ako nisam upravu...za mene je umjetnost odsvirati sve ritmcki tacno i otpevati intonacije u pesmi tacno a ne dve reci tacne a treca sbrzana jer mu fali vazduha ili slicno to nije pevanje nego mucenje na glas i nema veze sa umetnosti ....primer picasso naslika sliku gde je glava neobicna i oci negde jedno na vrh cela usta sa strane ili slicno mali decak uzme list papira i nacrta sve to slicno ali sa drugim bojama umjetnici vide u piccasovoj slici redosled elemenata slike harmoniju boja i dive joj se jer je kompletna i ima smisla a sliku malog decaka i ako je slicna degradiraju jer nema smisla niti umjetne vrednosti e bas tako je i kod izvodjenja pesama pesme imaju temu i pravljene su od profesionalaca i skolovanih muzicara a nisu tu da ih mi i
unistavamo svojim glupostima zato nam i jeste nova muzika iskvarena nekom aritmijom i elementima koji ne pripadaju nasoj muzici evo primera zasto je pesma ej cija frula odsvirana bas na fruli a ne sa nekim stringovima ili zurlama zasto kod pesme ja sam rodjen u cvecu livada miroslava ilica frula docarava pomoravlje cvrkut ptica i zubor morave zato sto pesma ima temu i muzika je uskladjena tekstu kao i sve stare pesme juznog vetra pesme treba slusati ne povrsinski nego dobro razmisliti zasto je i akord i triler a i rec u tom ritmu tu bas na tom mestu gde i jeste tek je onda pesma lepa..i to je umetnos i muzika...pozdrav kolegama
MT775 je offline   Reply With Quote
Star 20.11.2010, 22:15   #2
EmirTotic
Moderator

EmirTotic's Avatar

Registrovan/a dana: 21.08.2008
Downloads: 1217
Uploads: 29
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 102 puta u 96 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 4, Korg TR61, itd...
EmirTotic ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
EmirTotic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Bravo momak!

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije