|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Bora Spuzic Kvaka - Tajna(Fm)®
Fm------------------C--- Dane i dane, noci i noci C-------------------Fm-- lice mi tvoje mira neda Es---------------------------Gis(C7) dosta je samo da sklopim oci[2X] Fm----------------Bm-G7-C-- vec si kraj mene blistava sva Ref. 2x Cis------------F7-----------Bm---- Nikom o tebi ne mogu da pricam Es-------------------------Gis- niko za tebe ne sme da zna Fm--------Bm------------------ stojim na uglu prosjaku slican Fm---------------Bm-G7----C-- ljubavi zeljan u--no-ci bez sna[2X] Fm--------------------------C--- Znam da si drugom ruku dala C-------------------------Fm- drugi te vodi kroz zivot tvoj Es------------------------Gis(C7) tvoj vedri osmeh i kosa plava[2X] Fm--------------Bm-G7-C-- za me su samo patnja i bol Fm-------------------C----- Veceri svake ovuda prodjes C------------------------Fm-- i on je uvek sa tobom znam Es-----------------------Gis(C7) al' ipak cekam da tebe vidim[2X] Fm---------------Bm-G7--C--- mada sam posle jos vise sam -----------------------------------------------
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|