|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.11.2009
Mjesto: Beograd
Godina: 34
Downloads: 503
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg PA500
![]() |
![]()
Predrag Cune Gojkovic-Ljubav mi srce mori
Dm--------------E7----------A Pamtim ono vece kada sretoh tebe Dm-------------C7--------F od tada te volim vise nego sebe -----D7---Gm---C7------------F ti ne slutis sta se u mom srcu krije Gm----------Dm-----Gm-E7-A da za tobom gori i uzdahe vije Ref. 2x Dm-------Gm--Dm Ljubav mi srce mori Gm-----D7----Gm dusa mi zeljom gori B--------C7-F--F--------D7--Gm za tvojim ocima, za tvojim usnama Dm-----GmE7A danima i nocima |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Predrag Cune Gojkovic - Ljubav mi srce mori(Dm)®
Dm----------------A------------------- Pamtim ono vece kada sretoh tebe Dm--------Gm---C----C7---F---- od tada te volim vise nego sebe F-----D7---Gm---C--------C7--F--- ti ne slutis sta se u mom srcu krije F-----Gm--------Dm------------Gm-E7-A da za tobom gorim i uzdahe----lijem Ref Dm--------Gm------- Ljubav mi srce mori Gm------D7-----Gm- dusa mi zeljom gori B----------C7-F------D7----Gm----- za tvojim ocima, za tvojim usnama Dm-------Gm-E7-A danima i--nocima[2X] Dm------------------A------------------- Prolazis kraj mene skoro svakog dana Dm------Gm-C---C7---F---- vesela i lepa kao ruza rana F---------D7----Gm--C----C7-F--- pesmom mi se javis, a ocima saras Gm-----------Dm-------------Gm-E7-A i ne slutis da mi bol u srcu--stvaras Dm------------------A------------------- Sutra kada prodjes zastani kraj mene Dm-----------Gm--C-------C7---F---- smiluj se na srce sto za tobom vene F-----D7-----Gm-----C------C7-F--- pogledaj me nezno, moja zeljo ziva Gm-------------Dm---------------Gm-E7-A pogled ce mi reci----sta ti srce---skriva -------------------------------------------------------- Ovo sam ti napisao original akorde(kao i uvek ![]() ali ovo nek ti je osnova,pa skidaj posle kako ti je volja!
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Kao i obisno tu je @simkeres da napise akorde.
![]()
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
pa brate nema se danas tezga
![]()
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@simkeres
Eh brate da je samo danas da se nema tezga pa bi lako . svakako ti hvala za akorde!!!!
#6 |
Moderator
|
![]()
Hvala veliko!
![]() U medjuvremenu sam dobio sugestiju da sam prekrsio pravilnik pri postavljanju teme. Nisam znao da je pravilnik dopunjen pa se izvinjavam zbog toga. |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: Herceg Novi
Downloads: 91
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Guerrini
![]() |
![]()
simkers, svaka čast! to je to, ja isto tako sviram. Samo je ovo od Kvake malo visoko, ja i to sviram iz Dm.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Moze refren i ovako:
Dm--------Gm------- Ljubav mi srce mori Gm------D7-----Gm- dusa mi zeljom gori Bb-------E7-Am-Cm6-----D7----Gm----- za tvojim ocima, za tvojim usnama Dm-------Gm-E7-A danima i--nocima[2X] Promijenjeno od gitar (30.01.2014 u 23:50 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|