|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Upravo sam prodao Korg pa 80,pa sad trazim pa 800.Ima li neko kakav koristan savjet,na sta da obratim paznju?Znam za ove vidljive stvari,ali jedan mi je drug rekao da se moze uci na neku opciju i vidjeti nesto vezano za RAM (nesto vezano za multisemplove i semplove) posto im je to boljka.Ako ima jos nekih stvari napisite.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nedavno sma bio pokrenuo slicnu temu, http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16035 pogledaj. Uglavnom mu je ram problem. Ja mislim da ti je bolje resenje pa1x
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Mile011 za ovaj koristan post: | baltik79 (21.11.2010) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ne mozes da vidis nistha, sve je to macka u dzaku, ako ti je bash pa800 opcija, onda kupuj kod onog ko ti daje sto duzu garanciju.Polovnu nikako. Tako sam se i ja pravio pametan, i mislio ma nece meni da se pokvari, pa me taj izlet sa pa1x na pa800 kostao 400e... i onda sam se vratio na pa1x... ugradio usb, povecao ram, sredio ritmove i pichim...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|