|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tip prvi put u nudističkoj koloniji. Šeta po kampu, malo razgledava i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Nenaviknutom na golotinju tih kvaliteta digne mu se u sekundi. Plavuša priđe i pita
- Zvao si me? Njemu je neugodno i odgovara da nije. Ona nastavlja: kad se nekome digne to znači da me je zvao; zatim ga odvede do ležaljki, divlje ga poševi i ode. Sretan, on nastavi sa svojim razgledavanjem, vidi saunu i uđe. Uživa, ali se previše opušta i sočno prdne. Čuvši to obrati mu se ogromni dlakavi lik: - Zvao si me? Zbunjeno mu odgovara da ga nije zvao, ali gorila nastavlja: Ovde imamo pravilo da kad neko prdne to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno naguzi. Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoje novce natrag. Začuđena recepcionarka ga upita: - Ovde ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp toliko ne sviđa? On odgovara: - Gospođice, ja imam 58 godina. Digne mi se dvaput mesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno. Ovo mesto nije za mene! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.11.2010
Downloads: 101
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Seta crvenkapa kroz sumu, i naleti na vuka, kaze joj vuk, crvenkapo sta to nosis "baci" i ona uzme i baci,,,,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Sede debil i gubavac na casu u skoli.... Otpadne gubavcu prst, uzme ga
on i baci kroz prozor... Sede oni tako i otpadne gubavcu ruka, uze je i baci kroz prozor.... Nedugo zatim otpatde mu i noga, uhvati je nekako i izbaci i nju... Debil zacudjeno to gleda i obrati se profesoru onako usporeno: profesore gubavac bezi sa ...casa..... Upoznaju se 2 čoveka u kafani, i kroz priču jedan spomene da mu treba nadogradnja zuba. Ovaj drugi izvadi jednu veliku torbu i počne da vadi sve proteze i vilice dok nisu našli pravu. Čovek je isproba i upita: -A vi ste zubar? -Ne, ja sam grobar.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|