|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Pa zar nije lakse odvrnuti tri cetiri serafa i usisati prasinu sa cega hos u kucistu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Armine,probaj jednom odnijeti na kompresor kuciste,pa ces vidjeti razliku od usisavanja.Usisavati se moze dok se prasina nestvrdne po raznim coskovima.Vjeruj mi.Drago mi je da si druze rijesio problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Neznam kako stvrdnuta prasina izgleda, nisam nikad to dopustio kompu... ja svako dva mjeseca cistim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
i ja sam vise za usisivac nego za kompresor,nekako mi bezbednije imam vise kontrole.iscackas srafcigerom ili cackalicom,i odma pokupis.Po meni najbezbednije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
@armin
Iz jednog laptopa sam izvukao PARČE prašine koje je izgledalo kao komad staklene vune. ![]() Eto kako to zna da bude. Komplesor je bolja opcija, ako nije prejak. Čačkanjem možete oštetiti komponente. Usisivači, većina, moraju poprilično da se približe, kako bi išta usisali. Kompresor može mnogo bolje da izduva sve. Za one koji čiste redovno, najbolja je opcija četka za farbanje. Po mogućstvu neka koja pravi što manje statičkog elektriciteta. Samo sa njom, kao sa metlom, pometete i teraj. Inače, ono što proizvođači hardvera preporučuju, je boca sa komprimovanim vazduhom baš za ove namene. Pritisak je taman kakav je neophodnan za čišćenje hardvera, a da se maksimalno smanji rizik od oštećenja.
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi nisam resio problem
![]() Promijenjeno od Todorgm (25.11.2010 u 17:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |