|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.11.2010
Downloads: 101
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
verujem da covek ima sliha ali ne bih voleo da sam na mestu pevaca a pogotovo gosta koji slusa ukusi su razliciti po meni bi trebalo malo mirnije bar dok pevac peva....
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja bih voleo da neko od kolega koji su rekli da ga znaju nadju neki klip gde on svira u pravom svetlu i postave ga,ja sam pregledao na youtube i na svakom snimku svira ovako,jedino mi zapao u usi jedan stari snimak gde prati Savu Radusinovica,ali je tonski zapis los pa se ne cuje bas skroz,ali cini mi se da je na tom snimku bolje svirao,mada i tamo je bio prenapadan i dominantan.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
@svrakan
tako je..i ja sam nasao sam taj snimak gde je pratio pokojnog Savu,tu je hteo da se otrgne kontroli,ali bio je znatno pedantniji nego na onim snimku. Mora da mu je Sava "ocitao"lekciju pre svirke!! ![]()
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Malo jeste prenapadno, jako teško bi bilo slušati ovakvu svirku cijelu večer! Al sve u svemu treba mu i čestitati, čovjek je legenda, svira i dugmetaru i klavirku!
A ja još uvijek koristim transpoze!haha. Pjevač je ok. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|