|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.11.2008
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Jes' da je najbolje naci profesora, ali tu treba i dosta para.
Za lijevu ruku imas dosta primera i na youtube, pa mozes donekle i sam skinuti fazon |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala puno Sipa, to je ono sto mi je trebalo, nisam nigdje mogao da nadjem nesto takvo, odatle se moze vjezbati.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio PA3XPro za ovaj koristan post: | Sipapa50sd (21.01.2013) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Da ne bih pokretao novu temu,posto ih ima par vec o ovome. Nasao sam ovu,pa cu ovu da pokrenem,jeste stara 4 godine ali nema veze,mada ako moderatori kazu mogu da otvorim novu,nije problem. Mnogo me zanima sviranje bassa,do sada sam svirao samo solo deonice,doslo je vreme da krenem i bas posto imam sve manje muzicara u svom mestu.
Da napomenem da mi je jedan kolega sa foruma ovde slao midi primere i gde sam, pokusavao sam da odradim i sklopim neke seme ali ne ide,i zahvalan sam mu mnogo na tome! Probao sam da nadjem nekog profesora,medjutim danasnji ljudi kad bi mogli kozu oni bi vam skinuli, mogu da idem na casove,medjutim 30 eura je cas za sat i po vremena,e sad ne znam,kao da ucim nesto vanzemaljsko a ne to sviranje bassa sta vi meni predlazete u ovom slucaju,ima li nekih dobrovoljaca kolega koji bi da pomognu objasne tu ''teoriju'' koja se krije 'kao zmija' noge. nadam se da ima puno kolega kojih isto ovo interesuje. ili ostaje i dalje sam da petljam pa dokle stignem. hvala na razumevanju i izvinjenje moderatorima ako sam pogresio negde. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|