|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.02.2010
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 83
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland g800
![]() |
![]()
Hvala...potrazicu ovih dana taj kabl, pa ako bude problema oko povezivanja ili podesavanja zvuka javljam vam se ponovo! Hvala jos jednom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Sa klasicnog Banana kabal nemozes da vuces Midi fajlove ..... Taj ti je kabal ukoliko zelis da cujes klavijaturu na zvucnike od komjutera ili da se usnumus u mp3 format kako sviras.
Sa Midi-usb kabal mozes povezati i da primas ili saljes midi podatke t.j. ono sto sviras. Sve o svemu ko sto kazes da slabo poznajes to povezivanje .... samo ces si gubiti vreme, neces nista posebno postici. Jedino ako zelis nauciti nesta vise o tome pa da eksperimentises. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ok, hvala puno...e zanima me jos, da li mogu da citam ritmove i boje sa kompa i da ih direktno koristim na klavijaturi, da ne bih morao da se cimam sa samo 8 user mesta! tj kao da mi komp bude prosiriva memorija za ritmove i boje?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Moze to, samo neznam, mislim da neces moci kontrolirati ritam preko klavijaturu, da zadajes fillove i menjas varijacije. To ce ti napisati neko ko radi tako. Na klavijaturu samo sviras solo i akorde ..... mada trebas imati dobru zvucnu kartu koja ce moci sve to da odradi. Ovako ce ti zvuk mnogo kasniti i neces moci svirati.
Iskreno mislim da ovo nije bas praktican nacin rada. Jedno vreme sam i ja pokusavao razne stvare preko kompjutera al odustao sam .... nisam imao zivce da toliko sredjujem samo da bi odsvirao neka pesma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Nista, u svakom slucaju kupicu ga pa cu se igrati malo, naci ce se valjda i neka prakticna strana tog midi kabla!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|