|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Drago mi je sto to cujem prijatelju.Jesi li menjao nesto u svojoj postavci na GW8?
U medjuvremenu evo jos jedan snimak,mora tema da se ispostuje! ![]() Harmonika koja svira prvu u forspilu je sa GW8! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2007
Downloads: 301
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prva liga ti je harmonika...ako te ne muci postavi MFX EQ za nju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Nisam ništa mjenjao,koristim Tyros 2,a GW 8 koristim za leteće svirke(ispraćaj mlade i sl.)I ovako izlazi super na razglas.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Hvala ljudi na komentarima,a evo jedan snimak samo za bata Predraga,pozdrav druze!
Dodato: Evo jedno frulashko kolce Tihomira Punovica-Dushanovachko! Promijenjeno od Boban010 (08.12.2010 u 23:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
radi GW8 ko sat,cyjem da si to nasnimavao na samoj klavijaturi.
Ovo je pokazna vezba da GW8 moze da radi i kao mali studio!!!! lepo odsvirano,ja slusam na laptopu snimak i ne cujem dobro kontru ali verovatno se ona bolje cuje nego su ovi zvucnici na laptopu ipak losi.
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Moze kao studio itekako,ovo je ritam uz koji je odsvirana frula u realnom vremenu,harmonike su prethodno odsvirane u okviru ritma.Kontra mi zvuci kao neka bugarska iako to ja nisam hteo,trebalo je da povecam velocity.Mada Youtube mi je pokvario celu zvucnu sliku,previse se drechavo chuje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
E,Bobane sa ovim kolom si me totalno dotukao(Dusanovacko),pogotovo video sto si postavio...svaka cast.Covek da bi razumeo muziku nekog naroda ili manjine,svejedno,mora da poznaje mentalitet tog naroda,i mnogo toga vezanog za taj narod.Ja licno obozavam vlasku i bugarsku muziku(daleko od toga da mislim da ste bugari)jer je prepuna emocija i mislim da nekad kolo krije vecu emociju nego gomila glupavih,na silu napravljenih pesama.Za mene je kraj sveta Srbijanski cacak od Caslava,onaj 5-6 deo,molski,kad krene,isekao bi se na komade ali to je tesko objasniti ljudima.U svirci veliku ulogi ima dusa i emocija ato ne kapiraju svi a ovaj tvoj spotic i muzika su pravi pogodak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|