|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.02.2010
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 83
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland g800
![]() |
![]()
Šta kaže muškarac svojoj ženi, kada mu ona sa koferom u ruci objasni da ga ostavlja zbog drugog?!
Ateist: Ne verujem. Budist: Samo da si ti sretna... Katolik: Ja sam kriv. Židov: Vratiću ti! Pravoslavac: Samo da je naš! Agnostik: Zašto nemaš obojicu? Musliman: Jedna manje više Melankolik: Ubiću se! Kolerik: Ubiću te! Apatik: Dobro... Pesimist: Znao sam... Optimist: Uzmi ključ, za svaki slučaj... Realist: To je moj kofer!!! Naivac: Kada se vraćaš? Racionalist: Nemaš argumenata! Skeptik: Jesi sigurna? Romantik: Ali ja te volim! Filozof: Zašto baš danas? Pravnik: To će te puno koštati Bankar: To će me puno koštati Japi: Kolika mu je plata? Liberal: Konačno slobodan! Komunist: Dužan sam te deliti... Zeleni: Idi biciklom Socijaldemokrat: Poštujem tvoju odluku Slovenac: Samo da nije Hrvat! Hrvat: Samo da nije Slovenac! Albanac: Samo da nije Srbin! Bosanac: Marš u p...u materinu! Hercegovac: ostavi bar nešto iz kofera! ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od anicic (04.12.2010 u 18:40 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|