|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Od ovo sto citam ti si prilicno odstupio od ono kako svi rade ako sam te dobro razumeo.
Oscilatorna terca drugar ima 16 oscilatora od kojih neke su na +4 neke na +3 sa saodvetno podesen Key Range. Ovo sa dva oscilatora, verojatno si uradio i dve boje. Jedna sa oscilator na +4 a jedna sa oscilator na 0. Za pocetak skini moje terce sa download i pogledaj strukturu boje, kako su uradjene oscilatore. Oscilatorska terca treba da radi i u Sound mode, bezprekorno. Sub scale ti ne treba za nje. EDIT: Editujem ovaj post sa cilj da se izvinim kolegi @ella 85, koji se nasao uvredjen u mojeg posta. Ja zaista nisam imao lose namere, samo sam se potrudio da pomognem, zato kolega nemoj se ljutiti, nista nije bilo namerno. Nadam se da smo OK. Pozdrav Promijenjeno od Ace (07.12.2010 u 01:32 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kako, pa800, praviti, terce |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|