|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam imao G 800 i imao sam slican problem. Ne mogu sada tacno da se setim kako izgleda G 600 ali sam ja taj problem resio tako sto sam pitisnuo dugme F4 sa desne strane ekrana pa sam zadrzao taster SHIFT i tamo negde nasao gde su useri i kada sam ih tu izbrisao nisam imao problema. Izvini, znam da je neprecizno ovo receno ali pokusaj nesto slicno da uradis pa ves mozda i da nadjes. To sam radio pre desetak godina pa sam zato zaboravio, ali nadam se da sam pomogao barem malo.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mrkic za ovaj koristan post: | zeljko_mo (13.12.2010) |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Ja neznam za drugu opciju osim master reseta.To se desava usled cestog ucitavanja ritmova,pa klavijatura zatupavi.
1.Backup - Sacuvas user programe, ritmove , midi set ,ako ga koristis 2.Uradis reset klavijature na fabricko stanje 3.Vratis svoje user programe,ritmove....... Tako ces resiti problem.Ali napravi backup na vise disketa,jer diskete se veoma brzo kvare i nisu pouzdane! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milanceshow za ovaj koristan post: | zeljko_mo (13.12.2010) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Tako je Milanche. I meni se to na G 800 desavalo kada sam hteo da iskopiram ritmove sa moje diskete a nije mi radio kompjuter. Tacno se secam sada. Ucitam prvih 8 usera i u drugoj turi mi blokira i tada sam primenjivao onaj postupak sto sam napisao. Samo mi je krivo sto ne mogu tacno da se setim kako sam to uradio. Kada bih imao G 800 pronasao bih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|