|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.05.2010
Downloads: 210
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
da bi dobro pogodio neku svirku nije potrebno samo dobro svirat i imat dobar repertoar moras vodit racuna i o nekim drugim stvarima moras imat dobru opremu moras selijpo obuci a nije naodmet imat i neko lijepo auto jer bitan je prvi utisak koji ces ostaviti na nekog gazdu i naj bitnije je znat slozit pricu i biti ubjedljiv da bi mogao gazdi nametnut svoje uslove koje si zacrtao ikoji ne idu ispod zadovoljavajuceg nivoa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ma,danas je sve bitnije od dobre svirke i pjevanja...Na žalost,slušalački ukus publike je sve gori i gori...Ako neki ljudi(namjerno neću spominjati imena),na granici sluha,mogu biti kraljevi splavova(na žalost i u samom Beogradu),šta onda tu treba da se priča...Ako si dobar,a neagresivan i nenametljiv,nećeš imati ni dobru dnevnicu...A,da bi bio kralj splavova moraš biti dobar sa krimosima,koji baš i nisu čuveni po prefinjenom slušalačkom ukusu,a najčešće su i sa sluhom ˝na Vi˝.Ja sam ogorčen zbog takvog stanja,ali šta da se radi...Sreća,ne živim samo od tezge,pa biram poslove i mjesta koja mi se sviđaju..Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|