|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Aktivna varijanta - jedva glavis za par Mackie SRM450V2 nove. Ostaje ti recimo 100e za mixer.
Nesto drugo od aktive mi ne pada na pamet. Video sam u oglasima JBL EON 15 G2, polovne, u extra stanju za 1200e. Kad bi chova sisho na 1000e za kesh, to bi bilo super. Uzmes onda nov Soundcraft EFX 8 i eto kombinacije. E sad, nisam primetio, mora li mixer biti sa dva efekta? Pasiva: -PowerMate 600/1 i par Sx300 i ostaje para da se kasnije uzmu jos par Sx300 (ako treba) ili par woofera Sb122 (nisu bas kombinacija sa PM 600 ali sta ces, moze da se radi i to odlicno). -PowerMate 600/1 i jedan par Zx4 pa da se kasnije menja 600/1 za 1000/1 ili 1000/2 Ne gine menjaza i kasnije kad je mali fond u pitanju ali barem ima i izbora da se posteno radi, koliko toliko za te novce. Ovo su moje preporuke, da se ogradim na vreme. ![]() Ja bi licno isao na aktivu i uzeo JBL EON 15 G2 za 1000e sa oglasa, kupio Soundcraft EFX8 i resio problem. Jeste da su stara serija i da se vise ne proizvode, jeste da ih je vreme malo pregazilo ali i jeste da par kosta ko jedna moja kutija (a uzeo sam 4 komada) a svirke mi nisu nista vece od tvojih. Imaces 15", snage ima taman, zvuk ces imati 200 puta bolji nego do sad, resices se viska mixera, kablova, torbi, kofera. Ima puno prednosti, razmisli... Ima sigurno jos kolega koji ce predloziti nesto, sakupi sve predloge, razmisli, uzmi sta ti odgovara ali prvo probaj ako je to moguce. I uzmi sta tebi lezi uvetu, nemoj uzimati zato sto sam ja predlozio ili neko drugi. Srecno. Pozdrav. P.S. Ne bi isao na firme ispod EV-a ili JBL-a ma koliko ih reklamirali kao nove marke, kako za male pare mnogo lepo sviraju itd... Svirku dobijes kad odresis kesu i tu je kraj. Tesko da ce neka nova firma prestici u kvalitetu stare i poznate firme tek tako. Uzimaj samo provereno i nema da brines.
Favoriti |
Oznake |
behringer zbogom b315a allen 1204fx |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|