|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kao kod kuće
|
Pa sad pitanje dal je intro ili midi file,u svakom slucaju ovi snimci nisu validni za postavljanje.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Tuzla - BiH
Downloads: 127
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 19 Postova
Instrumenti: Korg Pa800,Pigini De Luxe,Klavir
![]() |
Sto se tice snimaka nisu losi,a da kazem nesto u vezi vasih komentara.
Ne znam koliko je ko od vas pazljivo slusao ove snimke,ali ocigledno je da niste dovoljno,zbog toga sto niste culi neke stvari; 1.Tacno je da su forspili isli na intro (svaki) 2.Nije tacno da je midi jer ako dobro slusate cut cete da momak stvarno svira strofu pjesme sa strings-ima.(A u pjesmi kraljica srca mog nema onoga jedno prelaza u refrenu sto dokazuje da nije midi,a u midiju to mora biti jer midi mora biti neka dostojno iskopirana matrica,ako ne u melodiji onda barem u ritmu) 3.Mislim da snimci mogu biti u temi i u demo sekciji.Covjek je barem nesto odsvirao,i sad da ih zbog intro-a maknete.Mislim da nema potrebe. Toliko o tome. A za kolegu koji je postavio demo-e; Malo vise vjezbaj,kao sto su ti rekli nije sve u intru. ![]() Lijep pozdrav za sve...
|
|
|
#3 |
|
Drugar foruma
|
Forspili jesu na intro i ending, istina, tako to ide u namjenskih ritmova.
Ovo nije midi. Sto rece ovaj gore za Line in, treba mi konverter, jer mi u kompu nema debela banana ulaz. To pokusavam i da smislim kako da napravim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
Forspili jesu na intro i ending, istina, tako to ide u namjenskih ritmova
ostalo nam samo da te falimo kako si lepo menjao akorde i da znas kad treba da stisnes intro, fillin i ending ![]() ipak barem nesto ![]() mala shala, msm nemoj da se ljutis verujem da mozes i bolje od ovoga, a kvalitet zvuka nema nikako ![]() cuti dobro je sto se drug TRANZIT (josh) nije pojavio na tvoju temu ![]() ovom priliko da ga pozdravim, da se ne ljuti ni on na mene ![]() pozdrav
Promijenjeno od grandia (16.12.2010 u 18:54 sati) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Drugar foruma
|
Ko dodje tranzit?
Pa dobro ako je jednostavno mijenjati to tek tako, zasto to onda svi ne rade ? ![]() Svi su neki profesionalci tu. Msm nema ljutnje :] |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
ma ko da se ljuti
nema razloga druze ...![]() nego poslushaj kolege barem u vezi kvaliteta snimka tj. spajanjem preko mic.in/line.in u kompu, pa da cujemo kako zvuci tvoj I30 ... momentalno mi ne pada na pamet nijedan od ostalih forumasa koji je ubacio neki demo svojeg i30 pa bih rado voleo da ga cujem ![]() ako imas problem sa snimanjem, obrati se slobodno kolegama pa ako i ja nesto znam, rado ce mo da ti pomognemo ![]() pozdrav
Promijenjeno od grandia (17.12.2010 u 08:05 sati) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
@PA3XPro
Kolega, nemoj biti sujetan sada. Dobio si kritike o snimcima u skladu sa time sta si postavio. Nemoj da ocekujes da ti neko rece da "sviras rasturas" kad pustas intro. Za intro mozes dobiti komentar samo kako ti izlazi ritam, mada i za to ne bi bilo lose da postavis neki cisciji snimak. Mislim, nema ljutnje ![]() Pozdrav |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Evo naidjoh ipak na ovu temu i... nemam sta da napisem, to jest nemam sta novo da napisem jer si ti sve vec rekao. Mogu samo da izrazim i svoje divljenje da kolega i pored ocajnog kvaliteta zvuka fenomenalno barata dugmicima Intro, FilIn i Ending.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Drugar foruma
|
Samo mi malo smeta sto su to namenski ritmovi,inace je sve ok,jer na uzivo svirci neces moci sad da za svaku pesmu posebno ritam trazis
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.03.2008
Downloads: 1027
Uploads: 0