|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.12.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
moguce...mada probao sam na sledecim mixerima: DYNACORD PowerMate, ALESIS,MACKIE,BERINGER,PEAVEY,YAMAHA... iskreno sve su novije generacije...
) i moje misljenje je da je ok ali da je preko klavijature bolje...npr.delay glasa mozes raditi po tempu i taktu ritma sto nijedna mixeta ne moze,i ne samo to,postoji ekvilajzer sa LOW CUT-om gde podesavas donju granicu hrekvencije...npr 120 Hz ili kHz (ne znam napamet jedinicu mere) . to su samo neke od mnogo stvari koje pruza klavijatura. pozz
|
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
na mom mixeru yamaha 01v96 ima sve to i plus jos svasta,i to puno bolje kvalitete nego na korg u,a imam i korg,cetiri kvalitetna efekta uporedo,equalizer sa 4 podesive frekvencije,kompresor limiter gate,tako da korg ne moze primaknut,a i powermate ima dobra predpojacala,tako da bez ista dobro radi,al moze se radit i na mix iz korga naravno
|
|
|
|
|
#3 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
...ja koristim mic. direktno sa klavijature,i sve parametre sam sam uradio,trenutno mi bolje izlazi nego sa dynacorda pm/2,tako da znas da moze super da se namesti,ako treba pomoc javi se!!!! a za ostalo su ti vec rekli, aux pa svi u bendu imate terce!!!!pozzz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Moze li mi neko detaljno objasniti kako da namestim tercu preko auxa a da mi prvi glas bude sa miksete?Korg Pa800 je u pitanju.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
samo posaljes signal iz aux-a na mixeru,uvedes kabal u ulaz na pa 800,i na globalu imas podesavanja nadjes lead i iskljucis da se ne cuje osnovni glas,a harmony ostavis upaljen,onda ti glas ide normalno na mixeru a samo terce izlaze na pa 800,mozes onaj jedan slider na pa 800 odredit da ti pojacava terce,i dodajes kolko treba,a koji je mixer u pitanju
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|