|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
- Mama, mama! Tata je u dnevnom boravku i hoće skočiti s prozora.
- Reci tati da sam mu nabila rogove, a ne krila. -Pita cigareta šibicu: Jel znaš nekog ko dobro puši? Šibica: Ne! Meni je samo bitno da me neko dobro kresne!
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.12.2010
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
idi dva krastavca ulicom i vide teglu, te ce ovaj jedan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Došao Perica kući,pa će:˝Stari,zaljubio sam se u Ivicu.˝A,stari će na to:˝Pa,što u Hrvata,pi.ka ti materina?˝
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.01.2012
Mjesto: Kakanj - BIH
Downloads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800
![]() |
![]()
U BiH uveden novi zakon u bolnicama. Od sada za vrijeme poroda u porodilištima osim muževa mogu biti prisutni i očevi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Bio tip na psihijatrijskom odjelenju, umislio da je zrno kukuruza i da ce ga kokos pojest,i stalno je to ponavljao.Nakon odredjenog vremena provedenog na lijecenju on je prestao da govori da je "zrno kukuruza i da ce ga kokos pojest" te ga doktor pozove u kancelariju da mu napise otpusno pismoi onako mu ozbiljno kaze:Eto sad znas da nisi zrno kukuruza i da te nece kokos pojest, izlijecen si ides kuci. "Ma naravno da znam ali znali to kokos"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hodao čovjek plažom i ugleda lampu. Protrlja je da je očisti od pijeska, kad, koje li sreće, pojavi se duh i reče: "Dobro, dobro, oslobodio si me iz lampe i znaš kako već dalje ide. Ali ovo je već treći put ovaj mjesec i već ste mi dosadili pa se možeš oprostiti od tri želje. Možeš tražiti samo jednu." Čovjek duboko razmisli i reče: "Evo već dvadeset godina živim u Americi i volio bih da posjetim stari kraj. Ali aviona se užasno bojim, a na brodu imam morsku bolest. Možeš li mi izgraditi most preko okeana da mogu otići kolima." Duh se nasmija i reče: "To je nemoguće. Zamisli koliko ljudi samo treba da se most izgradi, kako uopšte da stubovi dohvate dno Atlantika. Zamisli drugu želju." Čovjek se zamisli duboko i reče: "Volio bih da mogu da razumijem žene, da mogu da znam šta one osjećaju, šta misle kad iznenada zaćute, da znam zašto plaču, da znam šta one zbilja žele kad kažu „ma ništa“… da znam kako da ih usrećim." Duh reče: "Hoćeš li most sa dvije ili četiri trake?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2011
Mjesto: Niš
Downloads: 113
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Pa50sd
![]() |
![]()
harepa50 hahahahahahahahahhaa dobar
![]()
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.09.2011
Mjesto: Subotica (Bajmok)
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gem -wk2
![]() |
![]()
Policija je sprovela akciju hvatanja pijanih vozača. Naravno, smjeste se ispred najprometnije birtije i čekaju. Oko fajronta krenuli svi napolje iz kafane…
Posmatraju policajci i primete jednog koji izlazi na parking i pokušava da nađe svoj auto, proba jedan da otključa, proba drugi, pada, ustaje, tetura se i nakon dobrog padanja po parkingu i traženja svog auta, naravno parking se u medjuvremenu ispraznio, pronalazi auto i kreće kući. Naravno, patrola koja ga je posmatrala odmah ga zaustavi i gurnu mu alkotest koji pokaze 0,0. Gleda njega policajac u nejverici i kaže: - Ma daj, kako imaš 0,0 a tu padaš po parkingu već više od pola sata? Vozač odgovara: - Je*i ga, večeras sam ja morao da budem mamac.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
E, ovo je dobra fora za nas muzikante da zeznemo muriju kad idemo kući posle tezge. Samo je malo teže naći treznog kolegu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Što se desi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno?
- Jebe ti se, a neda ti se. Nagovara Mujo Fatu da se obrije "dole". - Ih, budale! Pa da mi se cijelo selo smije! Ide plavuša ulicom i liže sladoled. Vidi nju druga plavuša pa je upita: - Gde si kupila vježbanku? Kako počinje recept za cigansku tortu? Ukradeš tri jaja... Kako je Crnogorac postao lijen? Rekao mu Bosanac: - Sjed' bolan, da ti nešto objasnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|