|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Razglas u Sarajevu za noc kosta 150-200km/dynacord PM+fbt pasivni2x+mackie aktivni2x(ovo je kombinacija koju koristim zadnju godinu dana)+kablovi i mikrofoni.Radim sa 2 pjevaca,i ovu cijenu obavezno uracunam u pogodbu/ovo je najbezbolnija varijanta/.Hocu da uzivam na sceni i znam da to kosta.Imam covjeka od kojeg godinama iznajmljujem opremu koja je provjereno dobra.Nema govora o tome da je razglas skup ako je kvalitetan.Da imam svoj razglas ne bi ga dao ispod 150km za noc svirke.Ljudi,valja ono sve potovariti poslije svirke,a znamo svi kako smo raspolozeni za fizicki rad u 4 ujutro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Enzoo32 jesi li razmišljao koliko love ste do sad dali tom liku za iznajmljivanje?
Da li ste možda mogli podići kredit pa kupiti to isto ozvučenje i do sad ga otplatiti??? Ja već 14 godina imam svoje ozvučenje, ustvari ozvučenje koje je u vlasništvu benda, svi nosimo, svi čuvamo, svi popravljamo i to je to. Dodato: Citat:
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? Promijenjeno od Burli (29.12.2010 u 16:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Prijatelju to sto ti govoris je ok,ali u objektima gdje trenutno sviram sa bendom scena i razglas vec postoje(vlasnistvo lokala),opremu uzimam samo kad radim svadbe.A sa tezgom sam zavrsio,za sada(ko zna sta vrijeme nosi),drugo dijete je na putu,mozda se i vratim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Najbolje resenje,povuces razglas pa neka oni donesu razglas za dzabe.Ja sam isto imao problema oko placanja,uvek mi zakinu i jednostavno sam povukao razglas pa nek se oni rnjaju sa razglasom.Ja donesem klavijaturu i stalak i ne boli me glava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.09.2008
Downloads: 186
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
iskljucivo preko pp
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|