|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
Dosao mali kreten u pekaru i trazi jednu krofnu."Hocete li sa vocnim ili sa cokoladnim prelivom?"pita ga pekar,a kreten ce na to:"nema veze,i onako ce mi odmah ispasti na zemlju".
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.04.2009
Downloads: 273
Uploads: 7
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Radnja se desava u Makedonskom restotanu, izasli na večeru otac majka i sin,
Porucili ćevape i kada je ostao jedan ćevap Otac: Sine zemi go kebapčeto .ure da ti porasne Majka: Neka sine, za tebe ušte ima vreme, tate neke go zemi. Dodato: Na svetskom prvenstvu u vaterpolu kvalfikije se Makedonska reprezentacija. Minut do kraja, rezultat 4:4. Mitke dobija loptu, kontra napad, sam Mitke pliva prema protivnickom golu, na deset metara je, nigde odbrambenog igraca. Prava šansa. Ali sa ivice bazena trener viče: Frli ja topkata na Dimče, Frli ja topkata na Dimče!!!! Medjutim Mitke ispred golmana, šutira i postize pogodak. Makedonija svetski prvak u vaterpolu. Opste veselje. Izlazi Mitke iz bazena i pita trenera: -A be, zošto vikaše na mene da ja frlim topkata na Dimče, vidiš deka dadov gol, deka sme prvi. A trener: - Ebeš prvo mesto Dimce se utopi Promijenjeno od nazile (31.12.2010 u 13:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.07.2008
Downloads: 454
Uploads: 6
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
Dolazi policajac kuæi kad iznenada naðe ženu golu na krevetu, i poène urlati:
"Govori kurvo, gdje je, ubit æu i tebe i njega !!! " Žena ne govori ništa i traži on: otvori ormar, ništa, WC - ništa, kuhinja - ništa ... Zaviri pod krevet i vidi tipa drži 200 kuna u ruci. Policajac zgrabi 200 kuna i povièe: "Jebemti, nema ga ni pod krevetom!" |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 19.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
Citat:
Nisi morao dalje pisati, i ovo je samo po sebi vic... ![]() Koja je razlika između Hajduka, Dinama i Sanadera??? -Jedino će Sanader prezimiti u Evropi!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
Imo berber malog sincica a mali radoznao sta to tata radi cime se bavi . Jednog dana sede njegov otac na stolicu i pocne se sapunjati a mali ce ... tata sta sad dadis a otac ce na to , seo sam u p*zdu svoje matere sta me ispitujes . Uze otac britvu i poce da je ostri kad ce klinac .. tata tata sta radis a otac ce .. ostrim k*rac bez napopolje i igreaj se sa decom . Napokon poce otac da se brije kad klinac ugleda pa poce ... a sta sad radis tata , a ovaj ljutito mu odbrusi evo j*benm se mars napolje . Sutradan dodje musterija a mali ce sa vrata .. dobar dan ciko stavite sako i sesir na civiluk , sednite u p*zdu svoje matere tata ostri k*rac i sace dozi da vas iz*ebe
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| smesno, vicevi, zajebancija |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|