|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
pokusacu odgovoriti mada znam unapred da cu se izlupetati sto se tice tacnosti podataka... Nije problem u velicini fajla, znaci nije bitno da li je fajl 50 200 ili 700 kb vec u kolicini informacija koje taj fajl nosi. PA800 ne moze da procita vise od ne znam tacno kojeg broja nota i zbog toga nece da cita taj fajl, iz tog razloga kako neko gore rece ako obrises neku traku fajl ce raditi....
Nadam se da sam pomogao sa ovim iako sve zvuci malo konfuzno... pozzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2007
Downloads: 286
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Evo kolega TESLA je rekao ono što sam i ja mislio da jeste a to je
da memorija nemože pročitati toliko NOTA (bez obzira na veličinu fajla) i zbog toga sam predložio kolegi da obriše jedan kanal (ritam gitare) koji zauzima najviše nota (to je obično ritam gitara ili neki drugi instrument) a to se lako može vidjeti u nekom od programa (za obradu midi fajla). Na kraju možeš taj Mix podjeliti na dva mixa (ako ti je tako lakše). Ja radim na korg pa500. Pozz Dodato: Citat:
za pustanje midi fajlova Korg pa500 jer ima dva sekvencera. Ako Yamaha ikad bude imala takav onda cu je rado uzeti jer ima bolje stylove i programe za njihove obradu. Ketron je isto zakon a Korg ima tu opciju da napravis da ti idu fajlovi jedan za drugim. Na Korga pa800 je steta pustati midi fajlove jer je ona sviracka klavijatura pa je bolje da kupi pa500 jer je jeftinij. Pozz Promijenjeno od etko (05.01.2011 u 13:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.01.2009
Downloads: 1534
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Testiro sam pa800 koliko mora biti fajl velik da ga vuče i dosao do rezultata da je najveća velikost fajla kojeg moze da pušta 383 kb samo za jedan kb veći nemože da učita znači 384 već ne ide.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|