|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.06.2008
Godina: 35
Downloads: 168
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Dallape SuperMaestro
![]() |
![]()
@Burli ja bih ti preporucio ASUS UL seriju posto si ti nezahtjevan korisnik i ne trebaju ti ekstra performanse. To su ti ultra lagani prijenosnici, baterija do 12h traje (ako ne lazu, ali dobro je 8h), posjeduju DDR3 memoriju, aluminijsko kuciste... Imas sve na asusovoj stranici. Meni se ova serija mnogo dopala....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.11.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 315
Uploads: 8
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
promijenio sam dosta laptopa od Toshibe , Dell-a ,Lenovo-a , Hp .. i moja bi preporuka bila Dell, ukoliko nemate novca za nesto Extremnije.. kazem Dell zbog dvije stvari koje su meni bile strasno bitne.. a Fukcionalnost tj ulozeno dobijeno, b Autonomija i izdrzljivost.. nema sta nije prosao sa mnom a na sebi nema packe..Lenovo je isto jak Brand.. ali mislim da je Dell definitvno iznad svih ostalih ..pozz
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2010
Downloads: 245
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ja bih se uvek prvo opredelio za MacBook Air! Inace, ako nisi pri parama, mislim da HP sa Intelovim Dual Core procesorom moze da bude jako dobro resenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo i od mene jedan savet
![]() ASUS A52JT-SX157 Za 535 evrića ne možeš bolje da prođeš. Ja imam Asusov net book koji već godinu dana radi kao sat bez ikakvih problema. Čak mi je i baterija i dalje u maximumu ( 7h). Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.05.2007
Downloads: 408
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ovaj ne izdaje, ja ga imam samo sa i5 chipom.
ThinkPad T510 — Web special Intel® Core™ i7-620M Processor Genuine Windows® 7 Professional 64 4GB Memory (1DIMM) & 500GB (7200 RPM) Hard Drive NVIDIA Optimus Graphics with 512MB DDR3 Memory Up to 6.6 hrs. battery life, starting at 5 lbs. Sale price: $1,478.00 LINK |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.06.2008
Godina: 35
Downloads: 168
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Dallape SuperMaestro
![]() |
![]()
preporuciti nekome Core i7 za internet i slusanje muzike - smijesno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|