|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ako cena bude tako jaka, nemam nameru da menjam moj PA800. Sviracu ga dok se ne raspadne. Ajd sto vlasnici Pa2x-a nemaju razlog da menjaju za Pa3x, sto bi ja imao razlog da PA800 menjam za Pa3x? Ionko su meni najbitnije stvari bile vokoder i terce. Pa800 uvek moze da mi zvuci isto ili bolje od Pa3x. Nema nista manjka kad je mahina u pitanju.
Al lep ovaj Pa3x... ![]()
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
A što je sa memorijom dal neko zna od standardnih 128 na 2xpro je dignuta na 512 a brzina lodanja ili pamti semplove kad se ugasi
|
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Postoje dvije opcije kupovine, sa 128 i 256mb, a memorija je prosiriva do 512. Vjerovatno ce ucitavanje biti brze nego na pa800, ali eto vidjecemo uskoro
Dodato: Dobra stvar je sto su izgleda umjesto uobicajena 4 dali 8 efekata na koristenje Promijenjeno od ELKO (15.01.2011 u 12:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Po onome što sam vidio,čuo i pročitao mislim da ne može parirati Tyrosu 3,a o Tyrosu 4 da ne govorimo...,ali to je samo moje mišljenje.(da se neko od kolega ne bi našao uvređenim).Da,jedino mi se sviđa izgled,puno je ljepši od Tyrosa...Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]() Citat:
Opet svako od nas na svoj način određuje šta je za njega bolje, tu nema druge. Citat:
A za zvuk, pa i Pa800 i Pa2x Pro imaju na papiru sve isto, a opet je potvrđeno da zvuče različito! Što znači ne mora da znači to što si naveo. @ALL: Što se tiče razlike cijene na Balkanu i na Zapadu, tu igraju više faktora. Pa800 je jedno vrijeme na balkanu bio za 1000€ jeftiniji od Pa800 u Njemačkoj. Tako da sve zavisi o trenutnom stanju tržišta na tom regionu. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Linkovi sa zvaničnih sajtova proizvođača su dozvoljeni.
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 145
Uploads: 9
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa2x pro
![]() |
![]() Promijenjeno od Sale-roland (15.01.2011 u 15:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|