|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
makso, bas je ipak malo lakse imitirat na klavijaturi nego gitaru, imas picked bass, fingered bass, slap bass, naravno nije to to, ali ja sam rekao konkretno za ciganiju, jesi li ikad vidio "pod satrom" bas gitaru s acom cergarom, dejanom kosticem, dejanom maticem, sanjikom, gurbetom, bobanom vozom, ja sam samo rekao za taj zanr u koji se razumijem
![]()
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Nisam ni ja video Kostica,Matica,Cergara da sviraju sa basistom.Verovatno su i oni misljenja da radi bolje bas sa Dx11 od tamo nekog fendera pa zato.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Downloads: 21
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
(izraz za kokuzna vremena i stednju - ciganisanje) pa su prvo otkacili bubnjare, pa onda basiste, pa na kraju i gitariste a na kraju i klavijaturiste jer imaju matrice i MIDI a sad je kao frka ko pusta ili ne pusta nesto... Ja sam misljenja da ni jedna klavijatura ne znam kako sredjena ne moze da zamijeni ni najlosiji a kamo li osrednji band u kom imaju i bubanj i bas i rit. a pozeljno i solo git... ali ljudi nema vise para za to i to svi Vi dobro znate...
![]() |
![]() |
#4 | |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]() Citat:
@yamahabih ja sam misljenja da kazete koliko roma vi licno znate koji pustaju midi-matrice? @moderatori momci, jel opet postalo moderno da se dozvoljavaju rasisiticke uvrede na forumu ? svaka vam cast u tom slucaju ... pozdrav
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Grandia
Clan @yamahabih je vec na jednoj temi opomenut zbog vulgarnog izrazavanja,a i ovde vidim nastavlja tu praksu. Iskreno primetio sam ovo nakon vaseg posta i hvala vam na tome sto ste nam skrenuli paznju,vise sam bio usmeran na prepisku sa Kolegom @Simkeresom i clanom @Zeljko,sta cete,ziv covek pa se desi i propust, mada,mozete i vi to malo suptilnije da saopstite,ne znam na kakvu "rasisiticku modu" mislite? Svakako hvala |
![]() |
![]() |
#6 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
@vule
postovani druze, molim te da lepo procitas sta je taj kolega pisao ... ne bi voleo da se spustim na njegov nivo pa da lupam nesto o sevdalinkama i bosanskim muzicarima razlog 1 nemam pojma o toj muzici nit o tim ljudima ocigledno ni kolega nema pojma o "ciganiji" razlog 2 i najvazniji i da imam pojma, ne bi pisao loshe i neistinute stvari zbog toga sto cenim kolege ovde na forumu koji su iz bosne. naravno to vazi i za kolege iz hrvatske, makedonije itd ... kakav one man band? o cemu prica taj kolega? pa i na najdenostavnijem ciganskom rodjendanu svira bend od najmanje 3 ljudi bez pevaca/pevacice. ja pricam o kolegama iz beca i ostalim gradovima u inostranstvu. sad bi trebao da ga pitam, dal on misli na rome iz bosne? naravno da to ne ispadne kao uvreda, cisto informativno ... sta znam ja, mozda su romi u BIH malo drugaciji od ostalih ... lepo objasnio covek sta "ciganisanje" znaci ![]() to bi bilo momentalno sve sta bi zeleo da pisem pozdrav
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Bilo bi najbolje da se mi vratimo nazad na temu ako je ikako moguce da se ne bi stvarale nepotrebne tenzije. Hvala
|
![]() |
![]() |
#8 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
da se vratimo na temu:
ceo bend je uvek najbolja kombinacija. nista lepse nego kad vidis 6 muzicara na sceni i vise Ni jedan aranzer nikada nece zameniti ljudski mozak i razmisljati kao covek. Svaki bas gitarista koji je kvalitetan ce uvek biti bolji od svake fraze koju odsvira aranzer. Znaci,ja sam imao bendove i bendove. Svirao sam sa dosta dobrim muzicarima uvek,ali tu postoji jedan veliki problem.Kad se sastane bend onda je uvek problem da sve stima medju ljudima. koliko sam zivaca izgubio kad zakazem probu i onda neko ne dodje. ziv bubnjar,basista,klavijaturista gitarista itd najbolja varijanta,ali od kad sviram aranzer ne moram nikome da kazem ni da se smanji ni da se pojaca.Tu je prednost aranzera. ja se bas raspisao. toliko od mene.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|