|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.01.2011
Mjesto: Marinci
Downloads: 0
Uploads: 14
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G800
![]() |
![]()
Pa evo bas gledam po tim knjgama i nigdje ne pise da su zasticene...nigdje nista slicno ne pise...neznam stvarno u cemu je problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Po ko zna koji put...
Materijal se uklanja ako je: Zaštićen (kopirajtovan) Dupliran (već postoji u bazi) Nije uploadovan u pravu kategoriju Nije isprvno imenovan (ako se fajl zvao "neke note" ili slično, a da uz njega nema opisa šta se u njemu nalazi) Ovakvi fajlovi se sigurno brišu, kao i svi ostali koji na neči nači ne poštuju pravilnik!
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ja sam obrisao, iz sledeceg razloga:
Fajlovi "Narodne melodije" ili, kako se vec zovu...To je jedna knjiga podeljena u nekoliko izdanja, samim tim nekoliko uploadova. Ako je to jedan materijal u pitanju, treba da se stavi i kao jedan upload. Ostale fajlove NISAM mogao da proverim. Skinem, otvorim ih i ne dozvoljava mi ni jedan program da raspakujem arhivu. Probao sam i na drugom racunaru, nije htelo. Ako zelite, ponovite upload, ponovo cemo pregledati. Pozdrav
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.01.2011
Mjesto: Marinci
Downloads: 0
Uploads: 14
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G800
![]() |
![]()
ok...hvala...
ponovit cu upload a ovo sto ima vise izdanja to cu sve staviti skupa pa cemo vidjeti...jer nemam ni ja sva izdanja, fali i meni ali ovo sto imam zelio bih podjeliti sa vama... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
brisanje, centra, download, materijala |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|