Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 22.01.2011, 22:02   #1
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od alenmo Pokaži Post
pedja svaka ti cast...jos su sad poceli da nabavljaju orginalne matrice sa vokalima pa to moze i najveci levat da provali kako ne sviraju..najzalosnije kad dodje neka zvijezda da gostuje i ono kao dovede klavijaturistu i onda taj lik pusta matrice komplet sa vokalima..
ja licno takve ljude ne mogu da nazovem kolegama jednostavno treba takvim ljudima zabraniti da nastupaju i varaju narod !!!
A ti moras da budes svakom loncu poklopacDaj covjece znas li ti ikad i bilo gdje u nekoj od tema na yu-midiju da nekom kazes lijepu rijec ili neki savjet?Gdje god sam citao tvoje postove iz tebe samo izvire neka mrznja i prvi si tu da nesto napises cim se radi o nekom tracu ili olajavanju drugih.

A sto se tice fajlova i ja mislim da nije uredu da neko staji za klavijaturom i pusta citavo vrijeme fajlove dok ima nastup i glumi muzicara...naprotiv ako covjek je samo pjevac i pusti matricu i drzi samo mikrofon a ne glumi za kljavom da svira..onda nemam nista protiv ako pusta...Ako se tako svidja publici da je on pustio matrice na leptopu i rastura dok pjeva mogu samo da kazem svaka mu cast....poooz

Promijenjeno od zeljko (22.01.2011 u 22:03 sati)
zeljko je offline  
Star 22.01.2011, 22:10   #2
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@alenmo

daj prijatelju,postavi neki snimak sa tvojom svirkom pa da mozemo i mi malo da komentarisemo tvoje sviranje i da cujemo da li si nam ti kolega ili ne.

ovde je tema jasna i nidmo mi nikakva vlast da nekom zabranjujemo na koji ce nacin da zaradjuje za hleb i napolitanke.
Star 22.01.2011, 22:14   #3
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E bas to sam zaboravio jos da kazem da postave ovi kriticari neke snimke sto sviraju pa da cujemo i njih a i pjevaca da ne zaborave posto kad se svira neka pjesma i pjevac je potreban ako mozda nisu znali heheh.Tesko bih bilo narodu da takvi vode vlast i pravila o muzici..Poozz

Promijenjeno od zeljko (22.01.2011 u 22:15 sati)
zeljko je offline  
Star 22.01.2011, 22:54   #4
gega
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
gega befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard **

@alenmo @zeljko
Ako imate nerazciscene racune,reshavajte na drugi nacin ,ne na forumu i ne javno. Bez prozivanja !
Tema nije demo snimak .
Svoje snimke postavlja ko zeli ,nije obavezno i...a ako ih vec neko postavlja ...naravno mora racunati i sa komentarima koji se mozda manje svidzaju ili su nespretno formulisani pa cak i sa negativnim komentarima koji naravno nisu nimalo prijatni.Idemo dalje sa temom.
gega je offline  
Star 22.01.2011, 22:56   #5
harepa50
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
harepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblick
Standard

Ja licno ne koristim fajlove, jer vise volim live svirku, a i floppy drive mi je zauzet dodatnim ritmovima pa nemam kad da trazim i mijenjam diskete za fajlove...
Naravno da i ja kazem da i mene nervira kad mi kazu "Imas li tu pjesmu?"..poludim.
Mrzim cak i na TV-u pjevati na playback (duhovna muzika), ali sta cu kad moram.
Uzivo volim svirati najvise zbog atmosfere, mozes mijenjati pjesme kako hoces, stati kako hoces, ubrzati, usporiti, itd. S fajlovima je to malo teze.
Ne kritikujem nikog i ne mrzim (osim ovih sto kazu "imas li pjesmu" ) i ne bih puno da pametujem oko ove teme.
harepa50 je offline  
Star 22.01.2011, 23:29   #6
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Hvala kolege na podrsci ali i na savetima da treba kulirati,....mada je meni to skoro nemoguce,..... jer se jezim kada neki djilkos pored svih vratolomija sumnja da sviram. Ono sa gocinim kolom je zesce,... vristao bih da sam cuo. Molio bih one koji dele moje misljenje da osmisle jos koju nalepnicu, ja cu prvi da odstampam nekoliko i da podelim takozvanim kolegama sto pustaju fajlove. Inace prihvatam da i ja stavim nalepnicu sviram uzivo. Hvala na savetu!

a sto se tice snimaka *mada ne znam da li se na mene odnosilo*
evo jednog mog starog snimka sa youtuba gde sviram 5 instrumenta totalno razlicita, u pitanju je blues varijacija, tu sam ja uradio matricu ali je logicno da se u tom slucaju pusti...... uzivajte!

Blues solo on 5*Instruments
You need to upgrade your Flash Player

Promijenjeno od Dell (23.01.2011 u 01:57 sati)
pedjajazz je offline  
Star 23.01.2011, 00:04   #7
ZIVAISTINA
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 04.01.2009
Downloads: 334
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
ZIVAISTINA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Svaka cast,pogotovo ona pjesma (Lady Diana's smile) sto si "pustio" je super,hoces mi poslati taj midi hahaha,salim se nemoj zamjeriti.

Svaka ti cast jos jednom od srca,stvarno si umjetnik nema sta,samo steta je sto tvoj rad i talenat ljudi kod nas neznaju da cijene.

Promijenjeno od Dell (23.01.2011 u 01:59 sati) Razlog: izbrisan link
ZIVAISTINA je offline  
Star 23.01.2011, 00:34   #8
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 892
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@pedja5379
pa brate moras da se shishash"na opasno"kao ja!!
Ja licno nemam nekih problema sa gostima,jer sam celav,i veoma krupan,iako sam nasmejan,a klinci i ako dodju mogu samo da kazu"svaka Vam cast chika Simke"
Ja imam neko svoje misljenje o aranzerima,matricama,foliranju,itd...tako da necu da komentarishem bilo sta u vezi toga da ne bi se pojedinci osecali prozvani i da ne izazovem revolt.Cenim svaciji instument,tako i njegov rad,...ali ne volim ljude koji sebe nazivaju muzicarima,preko dana je automehanicar i cuo je za neku spravu koji se zove "aranzer"ode...kupi ga,ubaci gotove fajlove,matrice,i jos kojekakve gluposti a pri tom ne zna gde su mu osnovi akordi i kako se hvataju,i sebe naziva da je muzicar i ima duplo vise tezgi od nekog koje ceo svoj zivot posvetio sviranju razlicitih stilova i sebe doveo do prefekcije,a pri tom sedi kuci jer ne moze da svira od tih samozvanih muzicara.Ipak to nije fer..al jbg ne moze uvek sve u zivotu da bude pravedno.
Star 23.01.2011, 00:17   #9
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@pedja

ono za demo snimke se naravno nije odnosilo na tebe.

pogledao sam tvoj snimak na yu tube,dobar si muzicar i treba da sagledas danasnju omladinu i situaciju i okruzenje u kom zive ,tako da to sto su muzicki nepismeni i sto ih ne interesuje to da li neko svira ili ne treba da te nervira.

Sviraj ti druze i uzivaj u svojoj svirci,samo da znas da ce uvek biti i onih koji ce to umeti da cene,mada u manjem broju
Star 23.01.2011, 00:38   #10
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Hvala kolege na podrsci i lepim komentarima, a to na youtube su stari moji snimci gde sam snimio nabrzaka ono sto volim, a sada imam korga i picim narodnjake onako Pozarevacki i tako hranim porodicu.
Inace sam jazzer cist u dusi,.. ali se od dzeza vise ne zivi ni u Americi.
Koga ne mrzi neka pogleda ceo moj kanal, ima tu za svakoga ponesto.
http://www.youtube.com/user/pedjamaestro
I kako onda da se ne nerviram za fajlplejere.
pedjajazz je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Oznake
fajlovi uživo korg roland klavijature

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije