|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2009
Downloads: 767
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 10 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
koliko ja znam ti imaš 16 banki po 16 perfomansi odnosno boja isto toliko imaš mjesta i za ritmove tako da mi ovo pitanje i nije baš jasno
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio riba_72 za ovaj koristan post: | boris-366 (27.01.2011) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Znaci to je kraj 16 po banku. Hvala
Citao sam na internetu, a imam i u upustvu da se moze ugraditi jos 32mb rom semplova za neke bojice, ali nigdje nista konkretno nisam nasao o tome. Da li neko od vas zna sta je to i kakve mogucnosti pruza ja imam 32mb ram memorije za semplove a za sta je to rom? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2010
Downloads: 245
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ti uvek imaš mogućnost da u svakom trenutku prepišeš neku od banaka nekom drugom unapred pripremljenom bankom namenskih performansa (isto važi i za stilove), tako da na taj način možeš dinamički da menjaš sadržaj. Ja ovo često radim kada su stilovi u pitanju. Ostavio sam ono što je osnovno, a po želji učitavam, odnosno prepisujem ono što mi na licu mesta treba.
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio rale016 za ovaj koristan post: | mladen.lav (27.01.2011) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.09.2010
Mjesto: Brezicani, Schwäbisch Hall
Godina: 38
Downloads: 231
Uploads: 11
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA1000 / VoiceLive
Interesi: Muzika, Film, Sport
![]() |
![]()
Sta je sa tim exb1 und exb2? Jel to za nasu muziku ili klasika? Posto ima to na ebay za1 00€ te dve kartice?
|
![]() |
![]() |
#5 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Odgovor je napisan, tako da ne zastranujemo tema ide u LOCK
A vi kolega @boris-366 mogli bi se nauciti pretrazivati foruma i pisati na stare teme. Hvala. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|