|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Druze ja sam ranije kad mi je trebao OS 1.00 nasao preko googla besplatno iz prve ali ako ne uspes da ga nadjes onda cu ti ja poslati na mail...PozZ
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.05.2004
Mjesto: Živinice
Godina: 44
Downloads: 3969
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ma treba mi Pa800_os_res_v100.zip sa orginalnog cd-a, koji su oko 130 mb, pa eto ako mognes poslati posalji, hvala ti
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.10.2006
Downloads: 941
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Nemas potrebe od Pa800_os_res_v100.zip.Na Korgovoj stranici imas Fajl koji se zove PA 800 Format i posle toga ucitas kompletan os_res 2.01.Ovaj PA800 Format su napravili da ne bi sami radili taj NAND format.Skini ova dva fajla sa njihove stranice i dtvar je gotova .Ja mislim da to imas i u Download ovde na forumu.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Dali ko zna kako da vratim Factory DK kod Korg Pa2x?
Obriso sam par Drum Kit pa bi htio ponovo da vratim, dali zna ko kako se vraca a da nemoram ponovo OS da ladujem? Hvala svima a za Moderatore se izvinjavam ako sam stavio pod pogresnu temu, trazio sam za ovaj proglem Temu i Oci su me zabolile trazec tako da sam stavio na ovaj Post.... Nebi bilo Loshe da Olaksate Forumasima Trazenje, da stavite Korg Aranzeri, posebno Korg Pa1, Pa2 Itd.... Pozz! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ucitate resources samo bez OS i gotovo,posle samo svoj set i eto...
A sto se tice ovih sekcija itd...pa i na kucnu adresu da vam donosimo sta vam sve treba opet ne bi valjalo,neke bi mrzelo i da naruce sta im treba. I ovo sto pitate je objasnjeno milion puta i opet... |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Postovanje Vule,
Ucito bi ja resources ali sam memoriso Ritmove na Factory Bankove pa ako to uradim odose mi Factory Banke, Jel ima Preload samo za Factory DK? A ovo za Sekcije nije bilo na zapovjed nego onako kao ideja, znam da kad neko na pogresno mjesto pise post pa tako sam i ja ovde moguce na pogresnu temu trazio pomoc.... Hvala i pozz! Hrci Promijenjeno od Ace (21.07.2011 u 23:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Samo Drum kit nikako ......
Ako dobro pamtim Fabricke banke sa bojama nemogu da se memorisu cak i kad se otkljuce (znaci eventualno da sa druga klavijatura jedan po jedan drum kit prebacis prvo u UserDK pa posle to ucitas kod tebe u fabricku banku drum kitova .... OGROMAN posao). Zato ces ti memorisati svoj set zajedno sa fabricke banke a to se radi tako sto prvo ides u MEDIA - Preferences i trgnes kvacicu sa "Factory style and pad protect". Pa onda ides u Style i memorises svoj set komplet tako sto sad ces u STYLE foldera imati i fajlove Bank01, Bank02, 03,04 ... itd. To su fabricke banke, memorises i njih da mozes posle ucitavanje resurse ucitati ih natrag. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|