|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
isti problem i ja sam imo,bilo koju komponentu da izvadis iz maticne u mom slucaju sound karta ,poslije toga nece da upali da si bog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.11.2008
Mjesto: BiH
Downloads: 3768
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa80
Interesi: muzika i slicno
![]() |
![]()
Vjeruj nemam iskustva sa gigabyte,ono sto bih ti preporucio je asus i biostar,ostalo nek kolege kazu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.03.2010
Mjesto: Sremska Mitrovica
Downloads: 738
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg pa800
![]() |
![]()
veruj mi kolega da sa Gigabyte neces pogresiti ,, ja koristim ovajkvu plocu,, niti se greje ,, niti restartuje niti pravi bilo kakve probleme ,, a relativno je jeftina obzirom koliko nudi........
GIGABYTE GA-M720-US3........ovo je model ploce pa je malo potrazi na netu,,, odlicna je za one komponente koje si naveo pozdrav.......... i zaboravio sam.... kosta oko 50 eura... Promijenjeno od mijat (13.02.2011 u 17:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo dva Asusa u zavisnosti od socketa za CPU.
AM2+ ASUS M4A78-E AM3 ASUS M4A77TD Pro Obe ploče su extra i nema šansi da imaš bilo kakav problem sa njima. E, sada, da li ti se uklapaju u budžet to je nešto drugo ![]() Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala vaam obojici,nije problem cijena,bitno da je stabilna i sta mi je jos veoma vazno,da ima grafik on board sa 2 DVI ili DVI i VGA i naravno PCIe16x ,to bi bio odprlike to.pozdrav
Dodato: [quote=blajah;169796]Evo dva Asusa u zavisnosti od socketa za CPU. AM2+ ASUS M4A78-E kolega upravo sam naso na netu izgleda da je pravi stroj,gledacu da je sutra narucim,Hvala i pozdrav Promijenjeno od Mico23 (01.02.2011 u 01:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Drago mi je da sam bio od pomoći
![]() Pozdrav.
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!