|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
ja sam meni stavio na sredinu, bilo mi najsigurnije tako, i odgovara mi... A ti prvo zalepina 4-5 dirke samo samolepljivom trakom koju imaju tegici, pa prem,estav, vidi gde ti najvise odgovara, kad ustanovis cepas super lepkom i to je to...
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio hadzidinic za ovaj koristan post: | mkorgpa500 (30.01.2011) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Mjesto: Čakovec, Međimurje
Godina: 43
Downloads: 178
Uploads: 15
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Roland G 70, E-A7, Triton LE
![]() |
![]()
Ja sam nedavno otežavao kolegi E-50 a sebi onaj trash od tritona Le-a (kakvo smeće je tipka, pa to tragično)... Na Le-a sam stavljao 25g na bijele i 15g na crne tipke a rolandu sam stavljao 20 na bijele i 10 na crne i super se ponaša. Utege sam uzeo kod vulkanizera, ne treba ispod njih nikakvo ljepilo, ako drže na kotaču na par tisuća okretaja u svakakvim uvjetima držat će i na tipkama a ako pak slomiš tipku a zaljepljen je dodatnim ljepilom nećeš moći skinuti utege i preslit ih an novu tipku
Promijenjeno od Va-7 (30.01.2011 u 16:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
meni ova tezina sasvim odgovara.. bilo bim i previse 20 grama na dirku..
Ja sam ipak zalepio posto se kolegama desavalo da im u toku svirke poispadaju tegovi..ajde za bele nije strasno, al kad ti ispadnu sa crnih mogu da odu i gumice i ploca, i sve u pm... Ja ipak preporucujem da se zalepe bas iz tog razloga... a ako polomis dirku lako ces da nadjes jedan teg za tu dirku, to je mnogo manji problem nego da ti ispadnu u toku svirke... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|