Citat:
Originalno postovano od pedjajazz
Za mene spajder nije zakon jer meni ne odgovara, glomazan, tezak, noge i drzaci ne ulaze unutar stalka, cena jaka,....
A ako ne pitas za cenu i hoces da ti stalak kosta kao pola klavijature onda uzmi batice Ultimate Apex Ax 90, spajder je igracka za ovo ludilo!!! 
|
Kazete da je Spajder glomazan i tezak...slazem se,ali me zanima da li ste ikada videli uzivo APEX AX90 ili pokusali da ga spakujete,ponesete?
Spajder i nije tema,kao ni APEX AX90,tako da...
Citat:
Originalno postovano od simkeres
Koja je razlika izmedju ova dva stalka,osim sto je razlika u ceni,a zna da bude u rasponu od 50-100eura,mada su na oko 80% indenticni?
|
Meni ni jedan ni drugi stalak ne ulivaju poverenje po pitanju stabilnosti...mislim da je nestabilan "prema napred",malo mi je rizicno kad gost prilazi da naruci pesmu pa drmne u klavijaturu...takav je nas posao,pa moramo da mislimo na sve moguce momente. Nogice "leze" na podu i sigurno zahtevaju ravnu podlogu,to je problem br 2,"ruke" mi deluju tanke,nema granicnik da klavijatura ne sklizne,a nisu bas jeftini. Po nekim specifikacijama nisam ustanovio konkretnu razliku osim u ceni izmedju jednog i drugog.