|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Nije do mene da određujem tok rasprave, ali imalo bi smisla raspravljati o tome što ova klavijatura može, a što ne može, a ne da svatko za sebe kaže da li je to klavijatura za njegovu vrstu glazbe, da li je preskupa ili da li nudi "previše" itd.
Nemojte zaboraviti da tamo, gdje će Korg prodati 90% svih Kronosa, kupac tu cijenu zaradi za jedan mjesec. |
![]() |
![]() |
Ćlan 3 Vam se zahvalio, mojkarma, za koristan post: |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala bogu korg vratio normalan dizajn..i dosta je bilo bele boje
Ovaj kronos meni se dopada onako na prvi pogled A i to sto cujem da izlazi od njega deluje mi mocno i masno Za cena ne komentarisem to se podrazumeva (astronomska) E sad kolko mi zaradjujemo i gde sviramo sve to je druga problematika. Nije ovo cudo za svugde naravno. Korg uvek bio dobar u workstatione dok kod aranzera ne mogu da potvrdim isto. Ovo se slazem sto je Vax napomenuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2011
Mjesto: Niš
Downloads: 113
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Pa50sd
![]() |
![]()
Neverovatan zvuk, masina je ZLO!
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Evo malo nesto svjeze
![]() btw. Nije jos u prodaji, samo kao napomena da ne pocnu komentari gdje se moze kupiti i koja cijena, cisto malo "brze" svirke na Kronos-u. I ako ne treba ni komentarisati zvuk sa youtube-a uzasno lose zvuci , treba ipak cekati dok to korg izda zvanicno u HD-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja bih napisao potpuno isti komentar u vezi kronosa svidja mi se na prvi pogled nadam se da tako i zvuci . Verujem da ce tako biti sto ipak kod korg arr to nije i nece biti slucaj .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Kljava je super.
Moje mišljenje je đaba nama takva klavijatura kada će većina svirača kupiti tu kljavu i napucat semplovima i onda imaju opet isto. Ali šta je JE! Kljava je Plafon do sljedećeg boljeg modela. Po meni još ni Korg M1 nitko nije iskoristio ni 5% Ovo je moje mišljenje. Pozdrav!
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
ma bre samo njegov zauzimanje memorije za jedan SEMPL je 4 GB to mu sve govori koliko je kvalitetan! ja sam se zgranuo kad sam cuo... klavijatura razbija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo ovde ima da poslusate kako zvuci Korg Kronos, osvirano je i nekoliko narodnjaka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
ovde brate po ovom snimku daleko najbolje zvuci motif xf jos kad ga prezentuje majstor kao sto je boki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
samo cu mrvicu skrenuti u off-topic (22:25) ovo sto boki svira na m3, naziv pjesme koji je, tako mi je poznata pjesma, a kome god pustim isto kaze poznata mi pjesma a ne znam ime.....
![]() ![]() p.s. ispricavam se ali extra mi je pjesma, cuo sam je i prije ali ne znam naziv ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|