|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Moj savet ti je da pokušaš da digneš sa nekog drugog CD-a WIN. Možda je taj disk malo oštećen, pa ti ne iskopira taj fajl kako treba. Druga varijanta je ta sa bad sectorima. Sa partition magic-om možeš da ih izbaciš iz upotrebe (unpartitioned space), a i mislim da ti ovo 99% pravi problem. JOš jedna solucija postoji, a to je da si zakačio negde memory resident-a (virus koji sam sebe upiše u RAM na kompu na prvu poziciju pa ti odatle preskače na komp iako si ponovo digao win.)
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.09.2009
Downloads: 63
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
@fico
Toliko diskova su ti riknuli. Pitanje: Da li ih hladis ? Ili rade bez icega manje vise non-stop ? Onda me ne bi cudilo. @blajah Resident-Memory virusi mogu se samo na postojeci win instalirati. Kada se kompjutor ugasi, nema ga vise, ali kad se windows ponovo startuje ponovo se upisuje u Memorije jer je ili negdje sakriven ili je zapisan u SWAP-File. Ako se sisten potpuno novo sa CDa instalira, nema nikakvih virusa (ukoliko cd nije "nabavljen", tj. downloadiran preko kojekakvih Web-stranica). Ukoliko instalacije (svjeze) uvijek nanovo riknu, to ukazuje da neke defekte ili inkompatibilnost hardware-a, ili ako je sam Win-CD u redu, mozda se kasnije instaliraju omiljeni, tj. potrebni programi koji su inficirani. |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Slažem se sa svim navedenim, ali postoji još jedna varijata resident virusa. Komp sa 2 particije. Naravno ponovo na C instaliraš Win. Kako ti win explorer kada uđeš u My Computer prepozna D particiju ( sistemski se inicijalizuje) taj virus se odmah podiže u RAM i kreće u "nove pobede". Jbg, mrzi me sada da kopam po kompu za šta i kako se vezuje.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|