|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Kolega ništa to nije čudno, nedavno gostuje Mitar Mirić, prati ga klavijaturista a mi odmaramo, em je jadnog momka utišavao 50 puta, izmaltretirao ga, em se nije s nikim htio slikati em pridje zaštitaru u pola pjesme i kaže mu da izbaci nekog "ćelu" iz prvog reda jer ga "krivo" gleda!
Mi smo se zgrozili na sve te njegove postupke, al smo na kraju zaključili da je on sit svega, da čova svaku pjesmu pjeva po tri tona niže, da se gubi u ovim novim ritmovima i da jednostavno živi na staroj slavi! A iskreno žao mi je tog tvog kolege, što kažeš trebaš ti i zaraditi danas te novce, al koliko znam Šaban ima svoj program i pjeva za sve goste, možda je to shvatio kao eto na cugu, ne znam. Uostalom ulaz je iovako koštao 20 eura, tako da ja ne vidim uopće razlog što mu je uopće dao novce, jer on je s ulaznicom plaćen da pjeva i da napravi štimung. Moje mišljenje. Svako dobro, ne treba se puno uzrujavati. Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
naslov ti je promasaj
![]() mislio sam da trazis akorde ![]() slazem se da je bila neugodna i nepotrebno ruzna situacija. ja kada sam poceo svirati sa "zvijezdama" tj. upoznavati ih, shvatio sam da je sto se nekih od njih tice, bilo ljepse slusati njihove pjesme dok ih nisam upoznao... sto se tice djece pjevaca,nogometasa ... svatko svoje dijete voli najvise na svijetu i zeli mu priustiti najvise sto moze . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam otvorio temu za Sabana i Ildu,krenulo je nesto lose i tema ja zakljucana,ja nemam sta da dodam ovde jer sam sve tamo napisao i dao moje misljenje i sud o njima kao pevacima!Sto se tice"kralja"i pored toga sto ga postujem kao pevaca i kao sto rece kolega korgx5d njemu niko nije potreban,sam sebi je dovoljan jer covek peva i moze bez ikoga da napravi stimung...elem...nije mi jasno zasto toliko forsira g-djicu Ildu, a ne moze da se uporedi sa tatom po pevackim sposobnostima(mozda se malo i popravila od proslog puta),ali definitivno je vidim kao veoma nezrelu osobu sto se tice estrade,i samo hoce da sebi izgradi ime na konto prezimena,a mislim da je ona veoma daleko od toga.Licno bi trebala bi da prodje godine i godine kafana,raznih mentaliteta,da nauci i da ceni posao,ljude,goste...i pored svega sto sam naveo u prosloj temi koja je LOCK,ona je meni veoma simpaticna,ume kulturno da se obuce,i mislim da jedino tako moze da sebi izgradi ime,kao na primer Jelena Brocic koja je odlicna pevacica,i za primer kako treba da se neko oblaci i da peva,znaci bez i jedne mrlje u karijeri.Ali realnost je drugo...Ilda hoce ubrzanim tempom i precicom da dodje do slave,pa videcemo dokle ce stici i kojim ce tokom ici!Sto se tice Sabana,ja se pitam da li je mnogo za jednu pesmu dati 50e ili nije?Mnogi od nas rade celu tezgu od 8-10 sati za 50e ili koji evro vise..ali ne mozemo svi da budemo "kraljevi"
![]()
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da vidimo gde su pare
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
@Vule
to je taj rad!! ![]()
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
E sad ja ovde ne vidim ni jednu novcanicu od 50 eura,mozda je kolega dao 5 po 10?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Malo je 50 eura!!!
Nije mi jasno sta je ocekivao za 50 eura!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Takvih kraljeva puna muzicka estrada, dodju za svoju cifru tj. cenu, mi imamo svoju, a onda nece da dele baksish, e to nema... ja nisam ljubitelj onih koji malo rade a bune se ali ovde, je problem sto je doticni nazovi kralj (mozda je nekome kralj, meni nije, al je to stvar ukusa, a o tome se ne raspravlja) dosao na njihovu tezgu, znaci nije on pogodio pa pozvao taj bend, vec dosao skupio baksis i pobegao, e da su deset Sabana to ne bi moglo.
Ja se slazem da je sve stvar dogovora, i vrlo malo sam imao takvih situacija, jer je velika vecina nas koji radi za sitnu paru (u odnosu na te nazovi kraljeve) zna da ceni i svoj i tudz novac pa se lako dogovorimo kako i sta. Ali da ja sviram a neko dodje i to uradi, ne verujem da bi ja ili neko iz mog benda ostao njemu duzan. A da mogu da kazem sta sve mislim dobio bi iskljucenje sa foruma, jer radio sam sa kojekakvim pevaljkama (ne pevacicama) koje snime tralalajku za 100-200 evra na lokalnu televiziju, pa onda dodju da ti sole pamet na sred tezge, a nemaju veze s vezom, tako da znam u kakvoj situaciji se nasao taj bend. S tim sto, Saban bar zna da peva, ali neki ljudi sa estrade, koje ne bih da imenujem, stvarno ne zasluzuju postovanje svojih obozavaoca, jer ne umeju da ih ispostuju a ne bi bili to sto jesu da nije njih.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|