Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 07.02.2011, 00:15   #1
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Kolega mirandess,
trebao si malo procackati forum, tj ukucati u pretragu behringer i nasao bi vise posta izmedju ostalog i moj rekordno posecen post sto se tice behringera pod nazivom Bekstvo od Behringera!!!

Tu ti lepo pise sve, i bas sam pricao o kombinacijama pasivni behringer mikser, aktivna kutija behringer B315A
Ovako:
Sto se tiče tvog miksera to je najbolji mikser za te pare, 1222fx bih i ja ponovo kupio kada bih se vratio na behringer,.... Ima sve sto treba, za solidan sound.
Od onih nabrojanih kutija ne valja nijedna, sve sam probao jer pre par godina sam imao isti problem da se ozvučim za male pare!
B215A je najozbiljnija ali mozes ozvuciti najvise 60 ljudi otprilike, kada sam kupovao te aktivne behringer kutije u artistu sam uporedio b215A i B315 A razlika je 40 eura po kutiji,... odmah sam shvatio da je 215 samo za monitoring ili vezbu po kuci, uzeo sam dve 315A i zaradio para i para, nista mi se nikad nije pokvarilo,... itd, ozvucavao sam sa te dve kutije koje su ekstremno snazne i vece prostore od 200 kvadrata. Jedino sto su velike i teske, ma imas sve na onom postu samo pisem za dzaba,...
uglavnom behringer je ipak kakav takav brend, stara firma koja kopira velike brendove i ima asortiman jedan od najvecih, bukvalno proizvode skoro sve od opreme. Ja sam mikser i kutije prodao preko oglasa za par dana, naravno uz realnu cenu! Tako druze kupi nesto od behringera i zradi para, u medjuvremenu razmisli sta ces, prodaj to pa pazari sta ti dusa zeli. Eto ja tako uz pomoc Behringera radio, zaradio, i sada sviram i pevam na soundcraft pasivnom mikseru i aktivnim mackie srm450,... Uglanom aktiva je aktiva!
Nadam se da sam ti pomogao!

Promijenjeno od pedjajazz (07.02.2011 u 00:19 sati)
pedjajazz je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio pedjajazz za ovaj koristan post:
mirandess (07.02.2011)
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije