|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.03.2010
Downloads: 309
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Upravo tako zelim da kopiram samo forspil i da mi on ide u rumbi, interesuje me sta da kopiram a da to ostvarim???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa moras da vidis na ritmu sa kog hoces da kopiras, na kojim se trakama nalazi odsvirana deonica. I onda lepo taj ACC iskopiras na neki slobodan ACC na drugom ritmu i ubacis tu boju.
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
To se desava samo sa ritmove koje su "zakljucani"(zakljucan, nisam siguran dali je prava rec, ali meni tako izgleda).
Primer, ako si napravio nekad promene (promena drum, perc, bas ili jedan od acc) na ritmu kojeg zelis da mu dodas taj intro, van record edit i to si snimio, onda neces uspeti da prebacis postavke (kao drum kit, bas itd.). Ritam, posle tog snimanja se kao zakljuci i ne mozes posle ni u record edit da izmenis. Ti soundi sto si postavio su za sve verijante prelaze i intra. Mozes samo opet da smenis van record edit. Zasto je tako nije mi jasno. To ide tako jos od Pa80 seriju. To znaci da ako se pogodi intro da svira dobro, bilo bi O.K, ako ne, nista nisi uradio.
Muzika i kompjutere Promijenjeno od opusdei (09.02.2011 u 14:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ako sam dobro shvatio problem to ti ide ovako, i nije nikakva teska muka. Kopiras intro iz ritma sa kojeg hoces u ritam koji hoces i to Copy All. Kada ga iskopiras onda pogledas koji ti je bubanj i bas u varijacijama i taj bubanj i taj bas postavis i intro i tako ga snimis. Sada imam PA-800, ali sam pre imao PA-80 pa koliko se secam princip je isti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2008
Downloads: 524
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ides na record
edit current sytle Menu-Style edit Copy from style i onda kopiras samo forspil , a predhodno zapamtis gdje se on nalazi . napr na acc 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
kolega milovan,upali taj intro koji imas u begin,i vidi koja ti traka svira forspil,jedna od acc traka vjerovatno,kad si to skonto onda ides na rumbu u koju zelis kopirat,onda record edit current style,zatim menu pa style edit,zatim u dnu displeya copy fm style,sad na vrhu selektujes onaj begin u kom se nalazi taj intro,sad moras podesit iz kojeg intra u koji intro ili sta vec kopiras,i iz koje trake acc u koju traku zelis kopirat,jel sad nejasno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.03.2010
Downloads: 309
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
sve mi je jasno oko kopiranja, samo ne znam kako da vidim koja od traka mi svira forspil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
imas mali milion nacina,bojim se ako to ne znas kako ces onda dalje sta radit,pa brate pusti intro nek svira i mutiraj jednu po jednu traku
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|