|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ljudi,tema je "Nova mikseta",obojica kolega koji su trazili pomoc pri izboru kazu:"do 600 eura",ja stvarno ne znam koji nov Dynacord moze da se kupi za te pare.
p.s.Ne vodite racuna o tome kako se osecaju oni koji nisu u mogucnosti da si priuste dobru opremu i instrumente,ne mogu se svi voziti avionom,neko mora i vozom,mada svejedno svi cemo stici tamo gde treba,neko pre neko kasnije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
e aleksandre072 ovde ne znaju ljudi da daju obrazlozenje kao ti! koji tranzistor gde kako funkcionise itd....i cim neko daje neki odgovor s kojim se ti ne slazes ti odmah trazis neke cinjenice kao da smo na sudu...ja sam odgovorio laički iz iskustva mog ličnog i to sam izneo meni se sviđa ta kombinacija sviđa mi se zvuk i to je to nema nikakvog vise obrazloženja vrlo prosto,ovoj forum postaje jako težak ljudi šta god napišu odmah ih krivično gone mislim da samo moderatori treba da odgovarju na teme...u svakoj temi posle svakog posta stiže neka ispravka moderatora....ne kažem da je loš forum samo mislim da preterujete malo....
a napisao sam ono jer je kolega rekao da treba 2000eura...a ja kažem da treba 1100eura
Promijenjeno od mimiki (10.02.2011 u 12:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Necu da ulazim u polemiku kolega mimiki...ako imate neku primedbu za moju moderaciju, iskoristite svoje pravo(Tacka 23 Pravilnika)...a pravilnik vazi ne samo za clanove foruma, nego i za moderatore...tu spadam i ja.
Pozz
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ma svaka mixeta je dobra za prave profesionalce