|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
@armin
To ti se dešava na bilo kom sajtu ?
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
da, na bilo kom sajtu kopiranje nemoguce... samo mogu gore gdje se link ubacuje kopirati i ubaciti...
Dodato: Evo resio sam problem... uradio sam sto je kolega x3meSRB rekao i problema nema vise opet se moze kopirati i sve to... hvala svima na pomoci Promijenjeno od armin (11.02.2011 u 23:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Jel se jos nekom desilo da mu sinoc par sati nije radio firefox(mozzila)??
Ajde on,nego ni ostala dva koje imam u kompu,ni ona nisu htela da rade!
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Sinoć je u Srbiji bilo problema sa Internetom.
Dobar deo Srbije nije mogao da pristupi sajtovima u određenim delovima USA. Između ostalih, i mi smo bili tu. Ja samo mogao, kao i još nekoliko ljudi, ali popriličan broj ljudi nije mogao da pristupi YU-MIDI. Krstarica, npr, nije nikome radila. Sinoć se Internet pretvorio u zonu sumraka...
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
A Vax jel znas sta se konkretno desilo?Generalno je bio problem sa web browserima,a na primer mogao sam da pristupim vecini stranica koji su mi bile memorisane.
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Nemam predstavu.
Nikakvog zvaničnog obaveštenja nema. DNS-ovi su radili, i resolve je bio normalan. Trace porpuno prolazi rutu, ali pristupa nije bilo. Iskren da budem, nemam ni ideju u čemu je problem bio.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|