|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Dacho sinko,drugi put malo bolje sredi tekst,jer samo mi se otezava posao oko ispisivanja akorda.
------------------------------------------------------------------------------------------------ Peca-varao sam(Gm)® Gm----------------------- Ljubio sam druge zene, Cm---------------------- tebe nocu ostavljao. F------------------------ Kockao se sa zivotom, B--------------D7------ nikad nisam prestajao. G--A--B-A---G--F--D#-D(samo bass) Da te lazem da cu doci Cm---------------------- I da sve ce brzo proci. Es--------------------- Da cu covek postati, D---------------------- vecno stobom ostati. ref: Gm----------------------- Varao sam nisam hteo, Cm---------------------- lagao a nisam smeo D-------------------- U kafani ceko dane Gm----------------- I lecio stare rane Gm------------------------- A sad sebe samog lazem Cm------------------------- jer neumem da ti kazem. D--------------------------- Da se kajem da te molim Es---D-------Gm---------- I najvise na svetu volim[2x] Gm-------------------------- Umoran sam ja od svega, Cm---------------------- lomova je preko glave. F----------------------------- Za jos jedan mesta nema, B-------------D------------- sad bi hteo stvari prave. Gm-------------------------- Sada kad je za sve kasno Cm-------------------- istina je samo jedna. Es----------------------- Gresio sam oprosti mi, D----------------------- ti jedina zeno vredna.
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (11.02.2011 u 22:37 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | daca91 (13.02.2011) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|